„Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN

28 февруари 2019 | 10:26 Дачев
Седем кино блокбъстъра по канала през март 2019 г.
 
От 6 март, „Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN. След изминалите пет, едва ли някой се съмнява в нея и нейния блестящ чар, въпреки проблемите в миналото. 
 
За пореден път очарователната Сесил Боас ще влезе в ролята на миловидната (но само на пръв поглед) блондинка Кандис Реноар - майка на четири подрастващи деца и полицейски следовател с уникална интуиция. След почти година отсъствие, Кандис се връща в Сет и е все така влюбена в Антоан Дюма, дори и да не иска да си го признае. Докато пада в прегръдките му, тя разбира, че в нейно отсъствие Антоан е станал шеф на отдела, а оттам и неин и тук вече войната минава на открит фронт! Пристигането на нов офицер, избран от Кандис не заради компетентността му, а заради зашеметяващата му външност, само ще напрегне и без друго взривоопасната ситуация още повече...
 
През първия пролетен месец AXN ще зарадва феновете си и с цели седем блокбъстъра през уикендите. 
Първи е „Заразно зло“ в три поредни съботи. В „Изтребване“, „Живот след смъртта“ и „Възмездие“, любителите на жанра (хорър фантастика) ще се насладят на безмилостния подход на красавицата с балканска кръв Мила Йовович и силната непоносимост на героинята ѝ Алис, що се касае до зомбита.
 
Романтичната комедия „Отстреляй бившата“ с Дженифър Анистън и Джерард Бътлър, „Туристът“ с Анджелина Джоли и Джони Деп, „Мъже в черно 3“ и „Безпощадно“ с Дуейн Джонсън са другите заглавия, които каналът е подготвил за любителите на екшъна и приключенията.


ИЗБРАНО