„Могъщите Магимечове“ по Cartoon Network

27 февруари 2019 | 12:32 Дачев
Акценти по Cartoon Network и Boomerang през март 2019 г.
 
Могъщите Магимечове“ ("Mighty Magiswords") – Сезон 2
От 4 март – всеки делник от 17.00 ч.
 
Непохватните брат и сестра Вамбър и Прохаяс ръководят бизнес за воини под наем. Воините са винаги готови да поемат нови мисии, използвайки техните верни магимечове – мистични оръжия, които могат да накарат неща като муха и семена да помогнат на тези, които ги използват, да спечелят битките си. С магимечовете си, жизненоважни за техния успех, Вамбър и Прохаяс се отправят на околосветско приключение, за да се сдобият с още мечове, които да добавят към своята колекция.
 
В един от епизодите, след като завършват битка с Франсис Стреломишенов, Прохаяс и Вамбър започват да мислят, че може би не е честно да изключват приятелите си от приключенията. Тогава Омнибус дава на Воините задача: да намерят динозавър, наречен Стегаропторикс, за който се смята, че не съществува. Гледай и виж какво ще се случи!
 
Бен 10“ – Сезон 3
От 11 март – всеки делник от 21.15 ч.
 
Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.
 
В един от епизодите, Отбор Тенисън се оказва в средновековието и трябва да се пребори, за да си спомни, че те изобщо не са в миналото, а всъщност на ренесансов панаир, където „Цар Зомбозо“ е хипнотизирал своите гости да мислят, че живеят в друго време!
 
Малки Титани: В готовност“ ("Teen Titans Go!") – Сезон 5
От 18 март – всеки делник от 18.00 ч.
 
Това продължение на популярното предаване „Малки титани: В готовност!“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайното за живеещите заедно, но без родителски контрол, тийнейджъри.
 
В един от епизодите Титаните искат да бъдат най-страшните същества на Хелоуин и Рейвън прави магия, за да ги превърне в истински чудовища.
 
Тест с „Малки титани в готовност!”
От 18 март – всеки ден от 18.00 ч. 
 
Викторина на Cartoon Network, чиято тема са любимите на всички Титани.
 
Рожденият месец на Фин е време за приключения“ 
От 2 март – всеки уикенд от 11.40 ч.
 
Cartoon Network празнува рождения ден на Фин през целия месец с маратони всеки уикенд. Присъедини се към забавлението и разбери всичко, което някога си искал да знаеш за Фин.
 
Ново по Cartoon Network“
От 4 март – всеки ден от 20.00 ч.
 
Приготви се да видиш любимите си предавания от Boomerang по Cartoon Network. Сега можеш да гледаш „Шоуто на Том и Джери“,„Новите шантави рисунки“ и „Спокойно, Скуби-Ду!“ всяка вечер.
 
* * * * * * * 
 
Boomerang (на английски език):
 
Boomerang кино с Том и Джери
От 4 март – всеки ден от 18.35 ч.
 
Всеки ден по Boomerang ще бъде излъчван филм с Том и Джери. Виж приключенията на любимите си котка и мишка и се забавлявай с тях.
 
Дороти и вълшебникът от Оз“ – Сезон 2
От 9 март – всеки уикенд от 10.15 ч. 
 
Поредицата е базирана на класическата серия от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“. Практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и смелост.
 
В един от епизодите Озма моли Дороти да наглежда нещата, докато тя е извън града. Естествено, Злата вещица се възползва от това, като се опитва да обере тайнствения магически сейф на Озма.
 
Уикенд с „Мистър Бийн
От 2 март – всеки уикенд от 11.40 ч. 
 
Маратон с анимационния сериал „Мистър Бийн“.
 
Телевизионното предаване е базирано на едноименния игрален филм, а героите включват Мистър Бийн, Ирма Гоб, Теди и мистериозният шофьор на достойния за доверие суперван. 
 
Новите попълнения са г-жа Уикет, която е хазяйка на Бийн и също така нейният зъл котарак на име Скрапър.
 
Pink Panther and Pals – Сезон 1
От 18 март – всеки ден от 15.00 ч. 
 
Розовата пантера е главният герой на поредицата. Той има спокоен, контролиран характер и както в класическото предаване е мълчалив герой през повечето време. Наричан е още Pink или Pinky и в тази нова поредица е тийнейджър. 
 
The Little Man е преименуван на Big Nose и е озвучен от Алекс Нусбаум. Магарето на Розовата пантера и любимият кучешки спътник на Big Nose също са част от историята.
 


ИЗБРАНО