”Смени жената” еп.1: спортна фамилия и радиозвезда в сряда

26 февруари 2019 | 11:35 Дачев
Семейство, постигнало световни успехи, за да се върне и да търси щастието си в България, разменя живота си с двойка, чиято цел е да напусне родината!
 
Шестчленната фамилия на спортната звезда и бивш капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов се разменя със семейството на радиозвезда от Бургас в първи епизод на световния риалити формат „Смени жената“ (Wife Swap). 
Утре вечер в 21 часа по bTV зрителите ще имат възможност да разберат различните рецепти за щастие на сем. Николови и семейството на Милен Василев и Виктория Кузмова. 
 
В един от най-вълнуващите социални експерименти, двете семейства ще разменят съпругите си за седмица. Многочленното семейство Николови ще отвори вратите на своя дом, за да посрещне Виктория Кузмова от Бургас, а Мая Николова ще прекара седмица в дома на Кузмова заедно с Милен и 6-годишния им син. В първите няколко дни двете семейства ще дадат възможност на зрителите да разберат какъв е режимът на спортно семейство с 4 деца в столицата и как минава ежедневието на 3-членно семейство в провинцията, а след това ще променят правилата на играта спрямо своя ритъм на живот и светоглед.
 
Мая и Владимир са типичното спортно семейство, което е заедно от 20 години и преди да се установи трайно в България, са живели в различни точки на света заради спортната кариера на Владо Николов. Волейболната звезда заедно със съпругата му решават, че семейното им щастие е възможно само и единствено в България. 
В момента Владо е треньор и президент на волейболният отбор „Левски“, а Мая освен всеотдайна майка и треньор на момчетата в „Левски“, развива и свой бизнес с недвижими имоти.
 
Виктория и Милен са заедно от 8 години, имат едно дете и не желаят на този етап да имат повече деца. Семейството живее в Бургас, където Милен е местна радиозвезда, а Виктория работи като преводач и сътрудник логистика в частна фирма. За двамата обаче пълното семейното щастие е възможно само извън пределите на България.
 
* * * * * * *
 
Двете семейства са само част от участниците, които ще покажат на друга двойка своята рецепта за щастливо семейство, начин на възпитание и разбиране за пълноценен живот срещу семейство с противоположни възгледи.
 
Какво ще се случи, когато семейство, постигнало световни успехи, за да се върне и да търси щастието си в България, размени живота си с двойка, чиято основна цел е да напусне пределите на родината, за да търси реализация в чужбина? Зрителите ще могат да видят положителната гледна точка в различните предизвикателства и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство - на 27 февруари 2019 г. вечерта.
 
Форматът „Смени жената“ доби популярност в България още с премиерния си сезон (2017 г. по bTV, преди това три сезона от 2009 г. по телевизия Pro.bg). Всеки, който иска да се впусне в социалния експеримент и желае да покаже своята формула за щастие, все още може да се запише за кастинг в сайта на bTV.


ИЗБРАНО