Зрелищни реванши от 1/16-финалите в Лига Европа

20 февруари 2019 | 10:24 Дачев
Арсенал“ - БАТЕ и „Виляреал“ – „Спортинг“ Лисабон мерят сили във втория по важност европейски клубен турнир на 21 февруари
 
Най-вълнуващите реванши от 1/16-финалната фаза в Лига Европа ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group. Този четвъртък, 21 февруари, „Арсенал“ ще търси задължителна победа като домакин на БАТЕ Борисов. 
След изненадващата загуба с 0:1 на лондончани в първата среща, стадион „Емиратс“ се готви за оспорван реванш. Срещата ще бъде предавана пряко по bTV Action от 19:45 ч. с коментара на Явор Кръстев.
 
В същото време, но по RING, „Виляреал“ ще опита да направи финалната крачка към класиране за осминафиналите на Лига Европа.
Испанският отбор има преднина от 1:0 от първия мач срещу гостуващия „Спортинг“ Лисабон. Коментатор на емоционалния испанско-португалски двубой ще бъде Валери Генов.
 
Отново в четвъртък, от 22:00 ч. по bTV Action Петър Мисов ще бъде коментатор на срещата, в която раздираният от скандали покрай Мауро Икарди отбор на „Интер“ ще посрещне в Милано „Рапид“ Виена.
 
По същото време Борис Касабов ще коментира вълнуващия сблъсък „Бетис“ – „Рен“ за зрителите на RING след головото шоу от първата среща.


ИЗБРАНО