Предаването на БНР ”Алегро виваче” гостува в ”Анфас” по TV1

15 февруари 2019 | 16:14 Дачев
 На 6 януари 1990 година „Алегро виваче“ полита в националния радиоефир и оттогава – вече 29 години, за миг не забавя темпото и не спира увлекателно и интересно да запознава своите слушатели с всичко важно от света на класическата музика.
 
„Класиката като новина и за удоволствие" – под това мото работи екипът на предаването на програма Хоризонт и заслужено печели през годините много награди: „Осмата муза“ 2007 г. в раздел „Музикални предавания“, наградата на БНР „Сирак Скитник“ за 2009 г., специалната награда на Класик ФМ радио „Кристална лира“ 2013 г. Миналата година към признанието за професионализма на журналистите се добави и „Златно перо” за принос към българската култура и изкуство.
 
Сега, в разгара на гласуването за наградите „Музикант на годината” 2018 (ежегодната национална анкета също е идея и дело на екипа на „Алегро виваче”), тв водещата Олга Бузина посреща в студиото на "Анфас" две усмихнати и чаровни радиолица – водещата на предаването Ирена Гъделева и редактора Татяна Иванова. 
 
"Анфас" по TV1 е в събота, 16 февруари 2019 г. от 20:30 ч. 
 
(повторения - неделя, понеделник, сряда и на 23 февруари, събота - в полунощ)


ИЗБРАНО