Ива Дойчинова открива седмичната ”Черешка на тортата”

11 февруари 2019 | 16:47 Дачев
Тази вечер кулинарното съревнование открива Ива Дойчинова.
Радиоводещата приготвя „мустаката“ вечеря. Салата с микс от ядки, мус от целина, основно с глазирани зеленчуци и панакота с ябълки гъделичкат всеки каприз на небцето. Домакинята посреща гостите си на специално за нея място, където се наслаждават на забавна и спокойна вечер. За ведрото настроение на компанията се грижат търсачи на съкровища, а персонализираните подаръци са изтънчен финал на уютната вечеря. 
 
Вторият домакин от кулинарната седмица е актьорът Наум Шопов.
Младият талант приготвя богато и впечатляващо меню. Два вида салати, селекция разядки, домашен хляб, лазаня с блат от карфиол, сьомга и протеинов кекс за десерт омайват гостите. Доброто настроение е плод не само на хармоничната храна, но и на непринудените разговори, придружени със забавни игри. 
 
В сряда домакин на вечерта е харизматичната певица Йоанна Драгнева
Тя посреща участниците в уютния си дом. Менюто се състои от бабина питка, мед, свежа салата, разядки, две основни ястия и веган десерт. Вечерта на лъчезарната домакиня е изпълнена с игри, закачки, интересни истории и музикални изненади. 
 
Усмихнатата актриса Йоанна Темелкова отваря дома и сърцето си в четвъртък.
Талантливата домакиня приготвя италианска вечеря, с която впечатлява гостите си. Тематичното меню включва аспержи със сладък картоф, два вида паста и ефирен десерт. Участниците се наслаждават на топла вечер, вкусна храна и палитра от приятни емоции. 
 
Кулинарната седмица закрива Явор Русинов
Композиторът изкусно аранжира менюто за своите гости. Той ги посреща у дома си, а на трапезата ги очакват интересни разядки, домашна пастърма, руло Уелингтън, грейви сос и тиквен чийзкейк. Участниците се докосват до магията на музиката и вкусната храна, а подаръците, които е подготвил домакинът, стопля сърцата им.