Хитово и ужасно смешно шоу „Наставникът“ - от другия петък

5 февруари 2019 | 15:10 Дачев
Международната медийна компания Viasat World ще предложи хитовата тв игра „Наставникът“ ("Taskmaster", 2015-2018) на зрителите на своя канал "Viasat Explore" ексклузивно от петък, 15 февруари 2019 г. в 22:45 ч.

Водещ на 45-минутното шоу е номинираният за наградата на Британскат аакадемия английски актьор Грег Дейвис, а негов вещ помощник и създател на шоуто е номинираният през 2000 г. за престижната Единбургската комедийна награда Алекс Хорн

Трейлър (български субтитри).
 
Наставникът и комедиен титан Грег Дейвис поставя серия от изумителни задачи на 5 изпълнени с ентусиазъм комедианти: Розин Конати, Тим Кий, Ромеш Ранганатан, Франк Скиниър и Джош Уидикоум, като ги кара да се състезават. Дали ще им се наложи да рисуват кон, докато го яздят, да напълнят черупка от яйце със сълзи или да „дадат пет“ на 55-годишен човек, едно е сигурно: тези комедианти никога не са били по-състезателно настроени! 
 
Това е много повече от тест на уменията, ума и изобретателността им. Те рискуват не само репутацията си, защото за да участват, трябва да заложат нещо лично – може да е ценно произведение на изкуството, любима дреха или дори годежен пръстен. Всеки изпълнява задачите самостоятелно, но под зоркия поглед на Алекс, който ги приканва да използват находчивостта, хитрината и хъса си за победа. Боричканията са насърчавани, нечистите тактики – награждавани, а неуспешните опити получават присмех в най-безмилостното и безумно шоу по телевизията. В момента, в който се изправят пред Наставника, който ще оцени усилията им, никой от тях не знае как се е справил и по-важно – няма представа как другите са се представили. Ето тук те трябва да се опитат да убедят Наставника да възнагради опита им!
 
Резултатите понякога подлежат на дискусия, но думата на Наставника винаги е окончателна. А щом личните им вещи са заложени, те имат всички нужни причини да се състезават за тях. Особено за достойнството си...
 
След премиерния епизод всяка петъчна вечер, повторенията са в събота (от 23:30 ч.) и неделя (от 22:00 ч.).