На снимачната площадка на ”Столичани в повече”-13

5 февруари 2019 | 11:57 Дачев
Екипът на токшоуто „Преди обед“ по bTV посети снимачната площадка на дълголетния комедиен сериал „Столичани в повече“, по-малко от месец преди старта на 13-ия му сезон. Рекордьор в много отношения, той се гордее с над 700 души екип пред и зад камера, които създават суперпродукцията, привлякла над 1 800 000 зрители. 
 
От 2011 година насам, екипът е заснел 170 епизода, което е равносилно на около 70 пълнометражни филма. 
Спортната и лайфстайл журналистка Венета Георгиева влезе в гардероба на поредицата, за да разбере какви трансформации могат да очакват феновете от любимите си персонажи в Извор.
 
Актрисата Албена Павлова:
Повдигайки завесата за сюжета на предстоящите епизоди, тя разкри, че героинята й - Гълъбина Чеканова - ще стане секретарка. Напрежението между поръчката на моливи, хартия и вода ще доведе до поредица от драматични и комични ситуации в 12-те епизода, които стартират на 1 март в 21:00 часа по bTV. Къщата й отново ще се оживи с нови изненади, но проблеми от мащаба на еврофондове и радиация ще докажат, че двете семейства, отец Григорий и Пацо, са неизтребими „като хлебарки“. 
 
Редом до нея, на секретарско бюро ще седне и актрисата Силвия Лулчева, която ще остане вярна на себе си и ще поддържа „депутатско ниво“. 
За зла участ, новият кмет на Извор не е удовлетворен от нейната работа, но поне слухът, че съпругът й й изневерява, не е потвърден.
 
Комикът Любо Нейков сподели, че е щастлив да бъде по-официално „барнат“ в новия сезон на „Столичани в повече“.
Неговият герой - Рангел Чаканов - отново ще се опита да стане крупен бизнесмен, да „влезе в схемата и да се облажи от системата“. Интересните и любопитни случки той определи като абсолютно копие на действителността и изваждане на показ на всичко, което се случва в държавата. Разбира се – от страната на шегата! А едно от основните му притеснения е, че около колегите му „се завъртат млади гаджета“, а за него остава само работата.
 
* * * * * * *
 
През какви забавни и драматични приключения ще минат Чаканови и Лютови в 13 сезон на „Столичани в повече“, кои нови актьори ще стъпят на снимачната площадка и ще успеят ли героите да осъществят заветната си цел да забогатеят, без да работят, зрителите ще видят от 1 март 2019 г., всеки петък в 21:00 часа по bTV.