„Като две капки вода“ сезон 7 - скоро по NOVA

22 януари 2019 | 11:17 Дачев
Отново - забавни моменти с нови звезди и сценични предизвикателства
 
Шоуто за преобразявания „Като две капки вода“, се завръща в ефира на NOVA съвсем скоро - вероятно в началото на месец март 2019.

Вижте видео анонса (20 сек).

Предаването, което в продължение на шест издания представи любими актьори, изпълнители и водещи в невиждано до момента амплоа на световни звезди, ще предложи нови висини в преобразяването. Водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще зареждат участници и зрители с хумор и комични ситуации, както само те го могат. 
 
„Седми сезон на „Като две капки вода“ ще покаже за пореден път уникалния талант на участниците и ще даде възможност на някои от тях да разкрият неподозирана страна пред публиката. Освен несравнимо забавление за осемте звезди, шоуто им предлага и възможността да разгърнат своя потенциал и скрит талант“, коментира екипът на култовото шоу. 
 
В продължение на 13 лайва звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. Кои ще са те – предстои да разберем. 
 
* * * * * * *
 
Победители в шестте сезона на шоуто досега са:
- Рафи Бохосян,
- Невена Бозукова,
- Ненчо Балабанов,
- Калин Врачански, 
- Михаела Маринова и
- Славин Славчев.
 
Сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал, Златка, Иван Юруков, Константин, Гери Никол и много други любими български звезди.


ИЗБРАНО