Пет дни с Шон Пен по bTV Cinema

21 януари 2019 | 13:32 Дачев
Начало и на "Месец на Оскарите" по филмовия канал
 
Наричат го лошо момче и скандален, но въпреки това Шон Пен е един от актьорите за пример в Холивуд – носител на „Оскар“ и пет номинации за престижната статуетка, с още стотина номинации и още толкова награди, подкрепя редица социални каузи. 
 
С „Реката на тайните“ - филм, който му носи първия Оскар - започва и Месецът на Оскарите по bTV Cinema.
Преди това обаче, в четири поредни вечери от 21:00 ч., зрителите ще имат възможността да се насладят на някои от най-добрите ленти с участието на Шон Пен. 
 
На 30 януари в „Дървото на живота“ режисьорът Терънс Малик кани новата надежда на Холивуд – Хънтър МакКракън заедно с безспорната звезда Брад Пит. 
Историята е за семейство от Запада с трима синове, като на фокус е животът на най-големия – Джак (Шон Пен).
 
В „21 грама“ в четвъртък, актьорската компания на Шон Пен е не по-малко звездна – Наоми Уотс, Дани Хюстън, Еди Марсан, Бенисио Дел Торо, Шарлот Гесбур.
 
Шон Пен е в ролята на бивш агент на правителствените спецчасти, чието минало започва да го преследва, след като някогашните му работодатели правят опит да го убият. „Стрелецът“ е на 1 февруари (петък), а в първия ден от уикенда е „Гангстерски отдел", където Пен е безпощадният гангстер Мики Коен, който държи Лос Анджелис в ръцете си. 
 


ИЗБРАНО