Подробности за следващия участник в ”Шеф под прикритие”

18 януари 2019 | 13:54 Дачев
Собственик на известна марка за спортни облекла - в новия епизод на 21 януари
 
Новият участник в риалити формата „Шеф под прикритие“ е Петър Делев, съсобственик и управител на FLAIR - иновативна и бързоразвиваща се компания, предлагаща широка гама висококачествени спортни облекла и аксесоари. Той ще влезе в ролята на продавач-консултант.
 
Петър е роден в Димитровград и като дете помага в магазина на родителите си. През 2006-та година, докато все още е студент, отваря първия си аутлет магазин за спортни дрехи, инвестирайки 5000 лв. в зареждане на стока. Постепенно дейността му се разраства, а с това идва и желанието за разширяване на асортимента стоки и аксесоари, които предлага марката.
 
За да провери отвътре как се спазват работните стандарти, Петър се подлага на пълна промяна и изследва протичането на процесите от производството на артикулите до продажбата им в различните градове. Легендата за прикритието му е, че той е Манол Христов - участник в телевизионен формат „Мъже срещу жени“, а служителите трябва да му помогнат да стане най-добрият продавач-консултант.
 
* * * * * * *
 
В първия ден от вълнуващото изпитание, Петър посещава обект в столичен мол. Там той е посрещнат и търпеливо обучавам от Петя, която му възлага първата важна, но лесна задача като за новобранец. Мениджърският поглед не пропуска да отбележи както позитивите, така и пропуските в работния процес. 
 
През втория ден от прикритието си, управителят посещава новооткрит магазин във Враца, където е посрещнат от новата служителка – Надя. Въпреки провокациите от страна на непохватния новобранец, жената запазва спокойствие. Петър е впечатлен от старанието на младата дама, но какво успява да привлече вниманието му?
 
След тайната „инспекция“ във Враца, съсобственикът на спортната марка се отправя към Стара Загора, където е впечатлен от замаха, с който работи персоналът в магазина. За да е сигурен, че работата се върши качествено, Петър навлиза и в производството, където е разтърсен от личната история на дългогодишната и лоялна служителка Мая.  
 
Защо шефът вика в офиса си всички служители, участвали в обучението на Манол Христов? Какво е подготвил Петър Делев за отдадените работници, ще видим в новия епизод на третия сезон на „Шеф под прикритие“ в понеделник, на 21 януари от 21:00 ч. по NOVA.


ИЗБРАНО