Тръгнаха снимките на сезон 7 на „Откраднат живот“

17 януари 2019 | 17:28 Дачев
Започнаха снимките на „Откраднат живот: Любовта лекува“ - тази сутрин актьори от продукцията са влезли в модерните кабинети на новата болница „Света Анастасия“
 
Снимките на седми сезон на успешния медицински сериал започнаха тази сутрин в атмосферата на новата болница, съобщават от NOVA. В лекарските кабинети с впечатляващо автентично оборудване, с каквото могат да се похвалят съвременните модерни болници, първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева, които поставиха начало на снимaчния ден. 
 
Освен мащаб, новата локация има и неврохурургия, коeто загатва и присъствието на нови герои в историята. 
 
„Името на „Света Анастасия“ е пряко свързано със съдбата на Ина Фотева. Новата болница ще рестартира живота и отношенията на много от познатите герои“, споделят от екипа.
 
След 295 епизода и 6 успешни сезона, тази пролет „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще акцентира върху емоцията, която има силата да променя живота на лекари и пациенти. Българският сериал, който поставя рекорд за филмови часове в историята на българските телевизионни сериали до момента, ще продължи да вълнува феновете, изследвайки измеренията на медицината и човешкия живот. 


ИЗБРАНО