Поредно ново предаване на БНТ: наука, хипотези и мистика

16 януари 2019 | 11:41 Дачев
От 20 януари 2019, всяка неделя от 18:30 часа, БНТ2 ще излъчва предаването „Новото познание“. 
 
Всеки от епизодите представя различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти и малко известни хипотези за различни исторически събития. В студиото ще гостуват едни от най-големите експерти у нас и в чужбина. 
 
Стойчо Керев е автор и водещ. Авторският му проект „Новото познание“ стартира още през април 2016 г. по TV+ и бързо намира популярност. Режисьори на 27-минутните епизоди са Николай Янев и Христо Христов.
 
* * * * * * *
 
Проектът запознава зрителите с посветени личности, с тайните на свободната енергия и представя алтернативни теории за човечеството от древни времена. В миналото истинското познание е било привилегия на отбрани групи хора, които са имали за цел да го  развият и да го предадат на поколенията. 
 
„Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове управляващи света?

Отговорът е повече от категоричен - упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на различни тайни общества спорят за контрола над планетата всекидневно. Точно сега, в тези последни дни, хватката над умовете на човечеството започва да отслабва и невидимото става видимо,“ споделя Стойчо Керев.
 
* * * * * * *
 
Керев е познат на телевизионните зрители от ефира на БНТ. В обществената телевизия започва работа с екипа на Емил Розов и покойната вече Алис Крайчева, които създават предаването „Събота късен следобед“. 
 
От 1996 г. е и водещ на легендарния проект на Кеворк Кеворкян  „Всяка неделя“. 
 
Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания. Богатият му журналистически опит е свързан с популярни частни радиостанции и телевизионни канали у нас.


ИЗБРАНО