Втори сезон на ”Hell’s Kitchen България” напролет

16 януари 2019 | 10:46 Дачев
Професионални готвачи влизат в адска кулинарна надпревара под мотото „Заедно като един”, където всеки ще се изправи срещу всекиго
 
Вторият сезон на най-голямото кулинарно състезание за професионални готвачи - Hell’s Kitchen - ще се излъчва по NOVA тази пролет, съобщават от медията. След огромния успех на първия сезон, кастингът за втория постави предизвикателство пред шеф Виктор Ангелов, който трябваше да отсее 18-те най-добри кандидати за кулинарна слава. 

Първият сезон се излъчи през февруари - май миналата година, победител излезе участникът Дани Спартак. Възможно е стартът на сезон 2 да се състои на 26 февруари 2019, вторник.
 
Изключителни професионални умения, невероятна сила на характерите и лична харизма са трите критерия, по които се подбират участниците, прекрачващи прага на Кухнята на Ада. Жаждата за победа, голямата награда - 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов, ще бъдат най-голямата мотивация на шеф-готвачите.
 
Шеф Ангелов споделя:
„Hell’s Kitchen е кулинарна академия за лидери, а всеки добър лидер започва първо като добър отборен играч. Ще търся именно тези качества в участниците – отборен дух, но и силна индивидуалност, както кулинарна, така и персонална. За да влезеш в предаването, се изисква комплекс от качества – може да си много добър готвач, но важното е как се справяш под напрежение, защото в професионалната кухня температурата на напрежението е много висока“.

* * * * * * *
 
Оттук идва и мотото на новия сезон - “Заедно като един“, но и в Hell’s Kitchen, като във всяко състезание, накрая ще има само един победител.
Форматът, който зрителите вече познават добре, е не просто кулинарно състезание, а битка на характери и игра на нерви между участниците и шеф Ангелов. За да оцелееш, трябва да намериш точния баланс между отборната игра и индивидуалната победа.  
 
Известният кулинар влиза в новия сезон с нова визия и по-безкомпромисен от всякога. Какви професионалисти и какви характери ще са част от предаването, предстои да разберем съвсем скоро. Едно е сигурно - жегата дебне точно зад ъгъла и зрителите са тези, които ще изпитат адската тръпка тази пролет по NOVA.
 


ИЗБРАНО