Бойни спортове с предаването BOEC.BG по Bulgaria ON AIR

10 януари 2019 | 11:22 Дачев
Единственият по рода си телевизионен проект ще се излъчва от 20 януари 2019, всяка неделя от 19 часа
 
Бойните спортове и изкуства вече имат запазено място в телевизионния ефир. По Bulgaria ON AIR стартира специализираното предаване BOEC.BG с водещ - известната спортна журналистка Десислава Джерманска. Зрителите ще имат удоволствието да се потопят в магията на бойните спортове и философията на бойните изкуства и да се срещнат с някои от най-успелите личности от света на спортове като бокс, борба, карате, киокушин, самбо, муай тай, кикбокс, таекуондо и останалите бойни спортове.
 
Във всяко свое издание BOEC.BG ще запознава зрителите с историята, традициите, тънкостите на различните бойни спортове и изкуства и дори ще дава уроци по основни техники. Предаването ще отдели време за всички български бойци, клубове и федерации, които развиват тези спортове у нас и прославят името на България по света. 
 
Екипът на единствения телевизионен проект в българския ефир за бойни спортове и изкуства ще поднася много любопитни новини и подробности от международната бойна сцена, както и интересни и забавни класации. Зрителите ще получават и полезни съвети за превенция, здравна информация, рехабилитация, възстановяване и др.   
 
* * * * * * *
 
Десислава Джерманска е познато лице на зрителите на Bulgaria ON AIR, където 7 години бе редактор и водещ на спортните емисии. Тя има над 10-годишен стаж в спортни редакции на печатни и електронни медии. От ноември е главен редактор на един от най-четените специализирани сайтове за бойни изкуства и спортове – Boec.bg, който вече е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група в България.
 
„Телевизионната продукция BOEC.BG е част от един мащабен проект, насочен към бойните спортове и изкуства, който започнахме да развиваме с нашия екип и Investor Media Group. Тази категория спортове у нас има своята лоялна, търсеща, но и изискваща аудитория, чийто потребности ще опитаме да покрием с качество, атрактивност и полезност“, коментира Десислава Джерманска. 
 
С новото предаване в националния телевизионния ефир, феновете на бокса, борбата, каратето, самбото и останалите бойни спортове имат още една възможност да се потопят в света на силните.