Трети сезон на „Шеф под прикритие“ след седмица

7 януари 2019 | 11:30 Дачев
Документалното риалити отново е в ефира на NOVA от 14 януари, понеделник в 21.00 ч. 
 
Ще видим нови шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по начина, по който се случва извън административните офиси. Крайната цел на предизвикателството е шефоветe да разберат как се случват и най-малките неща в техните компании, дали не са загубили реалния поглед върху същината на бизнеса си и имат ли топла връзка с проблемите, с които се сблъскват служителите им ежедневно.
 
Герой в първия епизод на новия сезон на риалити шоуто „Шеф под прикритие“ (отличено с няколко награди "Еми") е управителят и собственик на „Олинеза“ Христо Кръстев
Бившият машинист в Кремиковци решава да се върне за седмица в производството, влизайки под прикритие в собствената си фирма, а дори собствената му майка не успява да го разпознае. 
 
Какво го очаква? Ще срещне ли трудности? Различна ли е работата в производството от тази в офиса? 

* * * * * * *

Майсторът на спорта по биатлон отказва предложението да стане треньор на националния отбор през 1989 г. и вместо това се захваща с частен бизнес. Компанията произвежда 150 вида продукта в обем над 10 000 тона годишно, започвайки през 1994 г. с откриването на цех за майонеза и шест човека.
 
Христо Кръстев се подлага на пълна промяна, за да се впише успешно в образа на Георги и да проследи от първа ръка производствения процес и отношенията в компанията. Преобразяването е удивително и собствената му майка не успява да го разпознае. Служителите са подготвени, че участват в заснемането на филм за набиране на работници.
 
За да е сигурен, че ще компенсира дългото си откъсване от производството заради мениджърската работа, Христо влиза от първия ден в цеха за лютеница в Костинброд, където 25-годишен технолог трябва да го въведе в основните работни процеси, а кризисните ситуации започват още там. 
 
В цеха за майонеза пък, шефът под прикритие се сблъсква със служителка с трогателна лична история, която се опитва да ускори темпото му на поточната линия за домашна майонеза, преминавайки през всички етапи на процеса.
 
От майонезата Христо влиза директно в цеха за салати в третия си работен ден, където трябва да се справи с пърженето на тиквички, беленето на чесън и да прояви точна ръка и око при пълненето на салатите. Седмицата изглежда безкрайна, защото на четвъртия ден Христо е на полето в Първомай, където разбира, че патладжаните се берат с ръкавици, а леля Мария му показва най-сладката почивка – изтърбушване на обраните чушки на сянка и хубава народна песен. 
 
Защо шефът вика в офиса си всички, участвали в заснемането на филма за набиране на нови служители? За хубаво или лошо е събирането и какви изненади е подготвил Христо Кръстев за отдадените работници, ще видим в премиерния епизод идния понеделник.


ИЗБРАНО