Нов сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“ по AXN

3 януари 2019 | 15:10 Дачев
От 24 януари 2019, всеки четвъртък от 21:00, AXN стартира премиерно най-новия пети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“.
 
Нека припомним: и това разклонение на един от най-мощните франчайзи на CBS проследява  местно военно управление, което разследва криминални случаи, засягащи военния персонал в Ню Орлиънс - град, известен с музиката си, забавленията и декадентското изкуство. 
 
Ръководител на екипа е специален агент Дуейн, известен като „Краля“, жител на Ню Орлиънс, който се ръководи от потребността си да прави това, което е редно. Прайд работи заедно със специален агент Кристофър Ла Сал, който здраво се забавлява, но работи още по-здраво и специален агент Мередит „Мери“ Броуди, очарователна и непреклонна при разпитите на свидетели, която се премества от офис в Големите езера в търсене на свежо начало. Д-р Лорета Уейд, следовател при смъртни случаи, ги подкрепя, а тя е толкова ексцентрична, колкото и умна. 
 
Този пъстър град, който има и тъмна страна, е магнит за персонала в отпуск, а когато прекаляването е последвано от проблеми, екипът на Прайд се развихря...
 


ИЗБРАНО