Двучасови ”Господари на ефира” по Нова година

28 декември 2018 | 16:17 Дачев
В новогодишната нощ на 31 декември от 20:00 часа по NOVA, "Господари на ефира" тържествено ще приемат оставката на 2018 година с двучасово издание.
 
Празнично настроение няма да липсва, защото градуса ще вдигнат шестимата водещи - Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Румен Угрински и Ненчо Балабанов. 
Седмият член от състава на „Господарите“ – Герасим Георгиев-Геро ще направи специално включване от театъра, където подготвя поредната взривяваща постановка, а танците отново ще се ръководят не от три, а от 5 адреналинки.
 
Новогодишното шоу крие много забавления и изненади за всички зрители. Ще видим най-доброто от предаването през изминалата година. В специалното „Политическо кабаре“ ще се надпяват лидерите на родните политически партии. Отново ще чуем и колко убедителни могат да бъдат някои от тях на музикалната сцена с най-добрите им изпълнения за 2018 г. от рубриката „Тинтири-минтири“. 
 
Ще си припомним и кои бяха най-знаковите теми през годината от работата на репортерите в борбата с несправедливостите. Освен това, някои незабравими герои на предаването ще се изповядат пред любопитната репортерка Пополина VOX. 
 
Ще чуем един неочаквано интересен „Рап-дебат“, в който рими ще премерят Дядо Коледа, Дядо Мраз и Банго Васил, а годината ще бъде изпратена и със селекция от автогафове на водещите, които лично ще представи мастър-шефът на шоуто Джуди Халваджиян.
 
Повторението е на 1 януари от 15:00 часа. През януари шоуто почива от ефир и няма конкретна дата, на която да се върне - "предстоят интересни промени", издават от екипа.



ИЗБРАНО