Финал на „Скъпи наследници“ в петък с двоен епизод №170

17 декември 2018 | 12:53 Дачев
Косьо и Иван саботират Катя и Станислав за наследството, Диди ражда, купонът на „Зла жена“ завършва съдбовно, а наследството на дядо Дочо намира този, който най-много го заслужава...
 
Мегапродукцията "Скъпи наследници" завършва с голям финал на 21 декември 2018, петък от 17:30 до 19:00 часа. Тя се излъчва от 15 януари с прекъсване през лятото.
Публицистичното предаване "Лице в лице" по изключение няма да се излъчи, а кратко прекъсване на епизода ще има в 17:50 ч. за "Спорт тото".
 
В последната седмица зрителите ще станат свидетели на съдбовните промени в живота на Дочеви и беловитчани в епизодите 166-170. Неочаквани обрати, тежки признания, катарзис на героите и разплитане на всички тайни на поколенията ще бъдат гарнирани с хумор, мъдрост и неподправен ужас.
 
Накрая ще стане ясно при кого ще отиде наследството на дядо Дочо от над 1 милион евро - и ще успее ли старецът да направи от роднините си отново семейство.
 
* * * * * * *
 
Диди ще се сдобие с наследник, а Иван, Любо, Васил и Чавдар ще реагират бурно на появата му. Зорица ще бъде плътно до младата майка, а присъствието й в селото може сериозно да разклати стабилната основа на Станислав. Междувременно Ани и бъдещият ветеринар ще започнат новия си живот в столицата, а Чочо ще поднесе чудесна новина на приятелите и слушателите си. Неочаквано за всички, Цветан ще се постарае да си върне любовта на селяните след изборите, а добрината му ще стигне чак до Поля.
 
Косьо и Иван ще продължат с плановете си да саботират Катерина и Станислав в последните дни от надпреварата за наследството. Идеите им ще варират от смехотворни до ужасяващи, а в изпълнението им ще се включат както невинни съучастници, така и  търсещи отмъщение беловитчани. Какво са измислили приятелите за два месеца и ще успеят ли да спечелят наследството за селското сдружение на Бели Вит?
 
Броени дни преди изтичането на годината на Дочеви в Бели Вит, Катерина и Борис ще направят равносметка на взаимоотношенията си. Сара ще направи крачка към сближаване с екстремния спортист, а той ще бъде сериозно притеснен за сделката с инвеститорите и бъдещето на родното си село. Поредният компромис, който трябва да направи, ще го накара да се посъветва с близък човек и да вземе кардинално решение.
 
Марин и Венета ще се опитат да открият формулата, за да бъдат щастливи с новите обстоятелства и кметския пост. Той ще бъде твърдо решен да разплете историята на починалия си брат Петър, а истината ще развенчае ореола на светеца.
 
Георги най-после ще се сдобие с така ценната за него земя на „Зелена могила“, а следващият му ход ще бъде да обсъди с новата кметица бъдещето на селото. Васил ще преосмисли работата си с бизнесмена, за да помисли за семейството си. Рая, от своя страна, ще се окаже по-благосклонна към майката на новото му дете, а Дочеви ще го съдят строго, но справедливо за постъпките. 
 
Юлия ще получи видение с подробности за дядото на Чавдар – Благой, а полицаят ще се притесни за психическото й здраве. Баба Злата ще направи всичко, за да успокои  него и дъщеря му за неизвестните, които ги очакват, дори с цената на собственото си страдание. В същото време полицаят ще се ангажира с издирване на изчезнал,  разкриване на дълго пазена тайна и оневиняване на заподозрени без вина. Разкритията пък ще го накарат да се замисли за посоката на живота си и този на своите най-близки.
 
В стремежа си да се сближи още повече с Калин, Ани ще разкрие поредната му зловеща тайна. След ужаса си, тя ще се опита да се отдалечи от него, но той няма да позволи на „най-важния човек в живота“ да действа различно от „негова собственост“. Какво е бъдещето й според виденията на Юлия и ще има ли кой да я защити от поредния инцидент?
 
Дамите от „Зла жена“ ще подпишат поредната международна сделка за модната марка и ще се отдадат на заслужени празненства. Обиколката на нощните локали ще приеме нова форма и ще включи неочаквани доброжелатели. Купонът ще завърши с разочарования, предадено доверие, оценка на важните неща и най-голямото наказание за човек – да разбере, че всъщност не е толкова добър, колкото си е мислел.
 
Ще се съберат ли Борис и Катерина, има ли щастливи самотници, колко лоши могат да бъдат добрите хора и колко струва подкрепата на близките? Какво е най-съкровеното желание на една майка за новороденото й, принципите или желанията наддееляват, защо Косьо и Неда са избрали Бели Вит пред София, колко може да нарани един баща сина си и право или отговорност са парите? 
 
Каква любов може да се роди от пепелта на старото, има ли правилно време за съдбата и кой ще е първият милионер в Бели Вит - в дните от понеделник до четвъртък в 18 часа, а този петък - от 17:30 ч. по bTV.


ИЗБРАНО