Предстоящи нови заглавия по Epic Drama

17 декември 2018 | 11:24 Дачев
На 20 януари по Epic Drama тръгва сагата в три сезона „Джеймстаун“ ("Jamestown", 2017) - за заселването на Новия свят, Америка, от англичани през 1617 година.

На 28 януари 2019 дебютира драматичният минисериал „Госпожа Уилсън("Mrs. Wilson", 2018) с Рут Уилсън, Йейн Глен и Фиона Шоу.
 
През февруари е премиерата на първата адаптация от английска телевизия на култовия роман от 1898 г. “Война на световете” на английския писател Хърбърт Уелс ("The War of the Worlds", 2019). Това заглавие от каталога на BBC1 в три епизода с участието на Елинор Томлинсън, Рейф Спол и Грег Киниър, има ранг "тв събитие".
 
* * * * * * *
 
Каналът Epic Drama, член на семейството на Viasat History и TV1000, навърши 1 година в България на 14 декември (вижте анонса за старта). В програмата му се събират драматични сериали от цял свят в HD качество и разнообразие от поджанрове. Към момента, независимият европейски разпространител на високобюджетно съдържание достига до 10 млн. зрители в 16 страни, а  България се предлага на абонатите на Нет 1, Vivacom, А1, Телекабел, ТВ Сат Ком, Силистра ТВ и NetWorx (без допълнителна месечна такса за зрителя).
 
Тази телевизия е изцяло преведена на български език и в нея няма рекламни блокове. В интернет, на адрес www.epicdrama.bg/watch-now, могат да се гледат безплатно първите епизоди на някои от сериалите.


ИЗБРАНО