Януарски акценти на 24kitchen

14 декември 2018 | 11:58 Дачев
Нова доза вдъхновения от кухнята ще радват зрителите на „Бон Апети“ в канала  на 24KITCHEN - всеки ден от 11:30 ч.
 
Кулинарните професионалисти Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна. Те ще запознаят зрителите с някои от любимите си сезонни ястия, които биха сготвили у дома, за най-близките си хора. Ще споделят искрената си наслада от храната чрез страхотна смесица на вкусове и аромати в апетитни есенни рецепти.
 
От 7 януари 2019, понеделник в 13:00 ч., предаването "Бойният клуб на Джейми и Джими" ("Jamie and Jimmy's Food Fight Club") се завръща с нови епизоди от сезон 6.
 
Приятелите от детинство Джейми Оливър и Джими Доърти се завръщат в своето кафене на Southend Pier и спретват невиждани пиршества за приятели и роднини. Докато Джейми приготвя красиви и изключителни ястия, които не могат да бъдат подминати, Джими ще показва как можем да приготвим различни лакомства с трикове от типа „направи си сам“. 
 
"Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън" ("Rachel Coastal Cooking") е с премиера на 9 януари, сряда от 13:00 ч.
 
Отчасти кулинарен пътепис, отчасти готварско предаване, тази изумителна поредица е ново приключение за обичаната майстор-готвачка Рейчъл Алън, която напуска пределите на кухнята, за да готви сред хората и пейзажите на красивото и въздействащо ирландско крайбрежие. 
 
От Дънгарван до полуостров Фанад, Рейчъл пътува в търсене на местни продукти и морска храна, издирва точните съставки, дори понякога да ѝ се налага да се бори с лоши метеорологични условия. Природната ѝ любознателност и чувството ѝ за хумор блестят, докато се потапя в невероятните пейзажи и се наслаждава на компанията на впечатляващи хора. Рейчъл готви, докато пътува, стига само пътят да води до хубава храна - навсякъде, от ветровит нос до уютен дом, от провинциална кухня до закътани плажове.
 
"Пътешествието на Гордън, Джино и Фред" ("Gordon, Gino & Fred's Road Trip") идва на 25 януари, петък от 13:00 ч. Трима мъже с голямо его в един малък ван...
 
Гордън, Джино и Фред отново приготвят кемпера си и се отправят на пътешествие из Европа. Всеки епизод ни отвежда на пътешествие из скъпите им родни места, където всеки от тях ще трябва да приготви специално пиршество.
 
Въпреки че по пътя не липсват и трудности, и то не само с кемпера, тримата се отдават на екстремни приключения и надпревара кой ще открие най-добрите съставки из едни от най-изумителните места на континента.
 
Поредицата започва в Италия, където Гордън и Фред обединяват сили, за да помогнат на Джино да приготви изобилно пиршество за уникална сватба на плажа. Във Франция тримата помагат в подготовката за първия фестивал на стридите, а в шотландската част от пътуването тримата се включват във високопланински забавления и игри. Това е невиждана кулинарна обиколка, но дали готвачите не са прекалено много...


ИЗБРАНО