Кампанията ”Супергероите” по Diema продължава

6 декември 2018 | 14:50 Дачев
От началото на октомври тази година, всеки четвъртък от 22:00 часа зрителите на Diema имат възможност да гледат специално подбрана за тях колекция фантастични и вдъхновени от комиксите филми. 
 
Кампанията "Супергероите" успешно завладява почти 5% от гледащите телевизия в България по това време, а филмът, който събра най-много зрители пред екраните, е „Тор: Богът на гръмотевиците“ (излъчен на 1 и 3 ноември).
 
Кампанията продължава и през декември 2018 с атрактивни заглавия, завладяващи фантастични истории и любими герои от комикси.

* * * * * * *

През изминалите два месеца - октомври и ноември - Diema е най-предпочетен тематичен телевизионен канал сред активното население в България (18-49 г.) през целия ден и в праймтайм. Каналът е най-предпочитан от мъжете и особено в същата възрастова група. Резултатите на телевизията са чувствително подобрени и спрямо същия период на миналата година, като аудиторният му дял е повишен значително сред активното население (18-49 г.) - с 38% на среднодневна база и с 40% в праймтайм. С 12% по-висок от същия период миналата година е делът на канала сред всички зрители (4+).
 
Като цяло, според данните на агенция "Нилсен Адмосфер България", нишовите филмови канали на Нова Броудкастинг Груп (Diema Family, Diema и Kino Nova) са най-гледаните тематични телевизионни канали в България за периода октомври - ноември 2018 г.


ИЗБРАНО