Три дуела до финала на ”Фермата”

27 ноември 2018 | 09:20 Дачев
В неделя вечер след един от най-емоционалните дуели във „Фермата: Съединение“ от шоуто си тръгна „славеят“ на стопанството, 24-годишната Лилия Семкова от Украйна. Неочаквано за всички, бесарабската българка изгуби всички битки срещу най-добрата си приятелка, 25-годишната филоложка и учителка Александра Пенова.
 
Без нито една спечелена точка Лилия си тръгна от арената за дуели, на която преди повече от месец записа победа срещу темпераментната Христина. Въпреки категоричния резултат от 10 на 0 за Александра, единадесетият дуел за сезона бе изключително оспорван, като бесарабската българка имаше шанс да обърне резултата в четвъртата битка, но рязането с трион се оказа трудна задача и тя се справи значително по-бавно от опонентката си. Въпреки че Александра не се поколеба да призове на дуел Лилия, която й бе най-близкия човек в стопанството, двете приятелки си казаха „сбогом“ без лоши чувства.
 
Раздялата с „Фермата“ бе изключително емоционална за Лилия, която неведнъж е споделяла, че шоуто я е накарало да заобича България още повече. 
Лилия се превърна в любимка на участниците и зрителите благодарение на прекрасния си глас, искрена любов към България и каузата й да запознае повече хора с миналото и историята на бесарабските българи, останали по исторически причини извън пределите на родината. 
 
Емоционално и с много сълзи в очите фермерите, стопаните Бети и Ники и тазседмичните гост-звезди Владо Николов, Яни Андреев и Иван Гинчев се сбогуваха с бесарабската българка, която от година живее и учи в София. Видимо разстроена от развитието на нещата, Лили сподели на тръгване, че се надява повече българи да изберат да се завърнат в родината си: „Искам да кажа на всички българи в България и извън България, че да си българин е гордост. Тази малка държава е толкова голяма и красива!“
 
С победата в първия си дуел на арената, младата Александра направи още една крачка към финала и голямата награда от 100 000 лева, за която тя е фаворит на останалите участници. През тази седмица се оказа, че голяма част от фермерите виждат в нейно лице най-достойната за победа жена в стопанството. 
 
След традиционния купон на победителя във „Фермата“ в понеделник, участниците ще станат свидетели на нов избор за фермер на седмицата, а присъствието на Владо Николов в шоуто ще провокира емигрантката Росица през сълзи да разкрие защо е нещастна в личния си живот и има ли наистина намерение да приключи брака си.
 
Волейболистът направи за участниците стратегически анализ на оставащите дуели до финала на 16 декември и предвиди, че ако Деян Каменов-Дидо не бъде елиминиран на един от 3-те оставащи състезания, ще остане фаворит за победата в сезон 4. Междувременно Дидо се зае с поддръжка на запуснатата си брада, след което придоби изряден външен вид.

Снощи водещите Иван и Андрей призоваха зрителите отсега да се готвят за кастинг за следващия сезон.


ИЗБРАНО