Емануела предпочете Мартин пред Big Brother

27 ноември 2018 | 09:06 Дачев
Снощи къщата на риалити шоуто "Big Brother: Most Wanted" напуснаха трима: двама съквартиранти и временно влезлият партньор на Емануела - Мартин. 
 
По волята на зрителите, участието приключи за най-ексцентричния участник този сезон - Стоан Роянов-Я Я. 
Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натъжи Гъмов, а Борислав не можеше да повярва. Пред водещия Ники Кънчев, Стоян сподели на сцената, че е благодарен, че напуска и даде предпазващия от елиминиране щит на Гъмов, като заяви, че го обича.
 
Влизането на Мартин в къщата се оказа огромна жертва в очите на Емануела. Стана ясно, че двамата са били разделени за последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че "си го обича" и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане. 
 
Биг Брадър направи последен опит на живо да вразуми Емануела, за да остане, но в и изповедалнята тя бе категорична: „Обичам тази игра, беше мечта да съм тук, но имам и личен живот. За мое съжаление напускам заради Мартин, който направи жертва, влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение“. Така, певицата напусна "Big Brother: Most Wanted" по собствено желание.
 
Днес, във вторник 27 ноември от 21:00 часа по NOVA, ще видим и поредната мисия в шоуто, която се казва „Любовни вълни“. В нея двойките ще трябва да минат тест за съвместимост. В играта ще видим кой е най-силният тандем и как ще се справят Златка - Благой и Никита - Борислав.


ИЗБРАНО