Четиричасов кулинарен маратон „Кухнята на TLC“ в събота

21 ноември 2018 | 11:47 Дачев
Едни от най-добрите готвачи в света готвят заедно
 
TLC предлага на своите зрителите, фенове на кулинарията, перфектната събота вечер. В предаването „Кухнята на TLC("TLC Kitchen") четирима от най-добрите кулинари в света ще влязат в кухнята, за да се насладят на вкусни ястия и кулинарни състезания. 
 
4-часовият кулинарен маратон e на 24 ноември 2018, събота от 20:00 ч.
Видео (57 сек., дублаж на български език)

* * * * * * *
 
В „Дегустация на сляпо“, трима състезатели се опитват да впечатлят готвачката Бенедета Пароди , където тя ще оценява техните гурме специалитети само по аромат и вкус. 
 
В новия епизод на „Режи, Джуниър!“ ще видим талантите от следващото поколение, а водещият Тед Алън ще предизвиква децата да приготвят най-доброто ястие от мистериозна кошница с продукти –  истинско предизвикателство за възрастни и е още по-трудно за деца.
 
Железният готвач“ е битка с елиминации, ръководена от Алтън Браун. Седем изгряващи звезди от кулинарния свят се борят с тенджери и тигани, докато остане само един, който ще се изправи пред трима легендарни готвачи в изпитание с използване на тайни съставки.
 
 В „Бейкдаун с Бъди“ Бъди Валастро предизвиква отбори от най-талантливите сладкари на Америка да направят фантастични и екзотични торти-шедьоври, които са достатъчно добри, за да бъдат показани в известната пекарна на Карло.


ИЗБРАНО