Четвърти мъжки дуел във „Фермата: Съединение“

16 ноември 2018 | 13:03 Дачев
18 ноември, неделя в 20 ч. по bTV:
Изненадващи обрати и стратегии за победа поставят на изпитания приятелствата сред мъжете в стопанството.
 
В четвъртия мъжки дуел на арената във „Фермата: Съединение“, своята издръжливост и знания ще изпитат 28-годишният емигрант Симеон Томов и близо два пъти по-възрастният футболен мениджър Митко Тимчев.
Месец преди финала на шоуто изборът на седмични дуелисти постави на карта приятелствата между мъжете в стопанството. Ръководството на фермера на седмицата Роман Банев ще бъде запомнено с безпрецедентната битка, в която цели петима участници получиха имунитет от ратайство, но и с предателството, което 26-годишният емигрант извърши спрямо един от най-близките си приятели в стопанството. 
 
Роман избра за първи дуелист именно Митко, с което изненада неприятно както футболния мениджър, така и останалите участници в шоуто. Фермерите коментираха, че решението на Роман да изпрати приятеля си на дуел в момент, когато той има контузия, със сигурност намалява драстично шансовете му да остане в състезанието.
Самият Митко не скри, че това слага край на приятелските им отношения завинаги.
 
От своя страна, футболният мениджър удържа на обещанието си от преди няколко седмици и очаквано за всички избра за свой опонент любимеца на жените в стопанството - Симеон Томов.
За него това ще е трета битка на арената, след като двамата с Георги откриха сезона с двубой, а преди три седмици отстрани най-младия фермер (Калоян). Тогава Симеон коментира, че Митко не е толкова силен играч, колкото изглежда. Думите му ядосаха футболния мениджър и той се закани да го срази на арената и да му покаже, че не бива да го подценява.
 
* * * * * * *
 
Седмицата във „Фермата“ премина и под мотото „100 години назад“.
 
Участниците се разделиха с вещите и дрехите си от съвремието и се облякоха в носии, като се научиха сами да приготвят козметиката си. Както и в миналото, освен работа в стопанството, имаше и време  за празненства, а поводът тази седмица бе рожденият ден на Милена, за който във фермата пристигна невръстен гайдар – малкият музикант Станьо.
 
Фермерите продължават с усилената си ежедневна работа в стопанството, която понякога е съпътствана от неприятни инциденти. През седмицата камината в къщата на седмичния шеф Роман се запали и изгори част от покрива на постройката. Късметът и бързата реакция на мъжете предотвратиха по-сериозен пожар, което и стана причина групата да се сплоти.
 
Инциденти като този провокираха екипа на шоуто да възложи на участниците задачата да създадат нов, уникален обичай, с който да бъде прогонен каръкът в стопанството. Под музикалния съпровод на Нури, Лилия и Александра изпълниха авторска песен, а всички се наредиха в кръг около тиква, която определиха за жертвен символ на лошия късмет - съсечен с брадва.
 
От продукцията обявиха, че този обичай ще бъде използван и от участниците в следващия сезон на „Фермата“. 


ИЗБРАНО