Четири поредни вечери с Анджелина Джоли по bTV Cinema

8 ноември 2018 | 19:55 Дачев
От 16 до 19 ноември 2018 г. във времето след 21 ч.
 
Кариерата на холивудската красавица започва през 1993 г. с първа главна роля в нискобюджетния филм „Киборг 2“. След това играе поддържащи и второстепенни персонажи, които й помагат да бъде забелязана. 
 
През 2000 г. Джоли е поканена в продукцията „Лара Крофт: Tomb Raider“ (2001), която ще бъде излъчена в петък, 16 ноември по bTV Cinema.
Първоначално актрисата отказва, но каскадите и физическата подготовка, които се изискват, привличат нейното внимание. Така, Лара Крофт става най-известната героиня от видеоигра, която се появява в света на киното.
 
В събота, 17 ноември, е вторият филм от поредицата – „Лара Крофт Tomb Raider: Люлката на живота“ (2003).
Лентата изобилства с впечатляващи каскади. Новата задача на Лара е да открие митичната кутия на Пандора и да спаси света от злите помисли на Джонатан Райс. По време на приключенията тя се бори с акула, приземява се върху хеликоптер, а в най-зашеметяващата сцена във филма скача от небостъргач.
 
В неделната вечер филмовият канал на bTV ще излъчи трилър – мистерията „Крадец на животи“ (2004).
Сюжетът връща потресаващи събития от 1980 г. Джоли е агент от ФБР по следите на сериен убиец, който краде самоличността на своите жертви. 
 
На 19 ноември в 21:00 ч. в българската тв премиера на „Край морето“ (2015).
В третия си режисьорски филм Джоли няма да бъде лошо момиче, а грижовна и любяща съпруга. Партнирайки си със своя съпруг (Брат Пит), двамата влизат в ролите на Роланд и Ванеса, които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, за да спасят брака си.


ИЗБРАНО