Откраднат живот (петък, NOVA)

8 ноември 2018 | 09:24 Дачев
В четирите епизода тази седмица (33-36), съдът определи бъдещето на Христо Карагьозов (в ролята - Владимир Карамазов) - делото за лекарските му права, а д-р Огнянова (Диана Димитрова) стана жертва на обстоятелства с тежки последствия... Това са и едни от най-разтърсващите епизоди на сезон 6 на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, като героите са поставени на ръба на човешките възможности.
 
Зрителите ще наблюдават истински "ураган" за сестра Райкова (Неда Спасова), доцент Банков (Юлиан Вергов) и единствения свидетел по делото – Филип. Братът на починалото момче ще трябва да се изправи пред най-тежкото изпитание в живота си, а приятелите на Христо Карагьозов – да жертват всичко в името на истината. Пред морални дилеми ще се изправи и професор Цонев (Владимир Пенев), който ще преживее сблъсъка на минало и настояще. Желанието на д-р Огнянова да окаже помощ пък ще се превърне в неподозиран кошмар.

От продукцията обявиха, че тръгват на кино турне в страната - три поредни среди, 14-21-28 ноември в Пловдив, Стара Загора и Бургас. Самият сезон 6 стартира с кино премиера на първи епизод, на 11 септември 2018 в Дом на киното - София.



ИЗБРАНО