Кой влезе в Big Brother: Most Wanted 2018

6 ноември 2018 | 09:37 Дачев
Стартът на Big Brother: Most Wanted беше поставен в понеделник вечер, а изненадите и провокациите на Биг Брадър започнаха още в самото начало. Новите съквартиранти се озоваха в напълно празна къща, за чиито удобства ще трябва тепърва да се преборят...
 
Водещ на кик-офа на шоуто бе Ники Кънчев, а друга изненада за зрителите бе ролята на ководещ, изпълнена от Васил Боянов - Азис вместо Алекс Сърчаджиева. Тя ще води дневните ("daily") епизоди във вторник, четвъртък и петък заедно с Азис, а Кънчев ще води живите предавания с номинации и елиминации.
 
Първа прага прекрачи Емануела (участвала във VIP Brother 2016). Фолк певицата заяви, че хората не приемат от завист жените, които се оправят сами и очаква в Къщата да има готини хора.
Втора беше Златка Райкова (19 дни във "VIP Brother 2013" и "Big Brother: All Stars" 2013). Плеймейтката (от 2007 г.) заяви, че връзката й с футболиста Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя смята, че е независима и успешна жена.
Скандалната ТВ водеща Албена Вулева ("VIP Brother 2014") беше третият Съквартирант. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и е приела исляма. „Ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче“. 
 
Първият мъж в новото издание беше Станимир Гъмов ("Като две капки вода" 2013, "VIP Brother 2015"), който заяви, че влиза отново, за да повтори грешките си от участието през 2015-а. Петият участник - Жени Калканджиева ("Къртицата" 2013, "VIP Brother 2014") определи себе си като работохоличка и сподели, че едно от големите й желания е да остане в историята. Гримьорът Цветан Андреев-Цецо влезе под номер 6. „Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега“ се оказа мото на популярния гримьор, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто.
 
Участничката в миналогодишния VIP Brother - Джулиана Гани беше седма. „Аз съм от момичетата, разбили стереотипа за „Мис плеймейт“. Влизам в шоуто с положително мислене и емоция“, сподели блондинката. Wosh МС помни участието си във VIP Brother 2014 като много забавно, а достигането до финала е било истинска изненада за самия него. Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски - преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother, когато го напуска доброволно на осмия ден. Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза отново в шоуто за позитивни емоции и пколоритни ситуации, каквито сам създаваше във формата преди години. Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя заяви, че влиза в Къщата не за слава, а за победа. „Преди три години разбрах, че хората харесват различните“, сподели тя. Дванадесети беше Стоян Роянов Я Я, който за първи път ще участва в шоуто. Той определя музиката си като „луда работа“. Влиза в Къщата заради предизвикателството. 
 
Под фаталния номер 13 беше бившият национал на България по футбол Благой Георгиев. Той заяви, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и поради тази причина влиза в Къщата, за да победи. В нея той се събра с приятелката си Златка.
 
Как ще се справят новите съквартиранти в Къщата, ще успеят ли да си осигурят удобства или ще продължат да живеят без мебели, предстои да разберем. Шоуто ще продължи 4 седмици, до началото на месец декември.



ИЗБРАНО