Мексиканският „Доня Сандовал“ по Diema Family от 20 октомври

11 октомври 2018 | 12:07 Дачев
Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния ефир романтичната мексиканска драма? Отговора зрителите на Diema Family ще открият в теленовелата „Доня Сандовал“, вдъхновена от реални събития и романа на Ромуло Галегос „Доня Барбара” - от 20 октомври, всяка събота и неделя от 16.00 ч. 
 
Историята разказва за необикновения живот на Алтаграсия Сандовал – съвършено красива и преуспяла жена с разтърсваща тайна от миналото. Тази тайна е и причината тя да се превърне в неумолимата Доня, която е днес.
 
Силното екранно присъствие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават възможност на създателите на поредицата да създадат многопластовия образ на „Доня Сандовал”. Като малка главната героиня губи родителите си в жестоко престъпление, а по-късно става и жертва на насилие. Тези ужасяващи събития превръщат Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото й желанието е да управлява империя от успешен бизнес, служеща за инструмент за раздаване на безмилостно правосъдие. Без да очаква, обаче, това ще я отведе до непознати и плашещи за нея чувства – любовта към дете и силно приличане към мъж. 
 
Успехът на сериала се дължи не само на въздействащия сюжет, но и на майсторското му пресъздаване. След излъчването й в Мексико и САЩ, поредицата се превръща в най-рейтинговата премиера на американската компания "Telemundo" от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции. 
 
Разтърсваща история за предателство, жажда за отмъщение, изкупление и помирение...


ИЗБРАНО