„Полицаите от края на града“ се завръщат с двоен епизод

14 септември 2018 | 10:40 Дачев
Инспектор Пламенов и неговитя спецекип с нова мисия
 
Сериалът „Полицаите от края на града“ се завръща за втори сезон тази неделя, 16 септември 2018 в 20.00 ч. по NOVA.
Геро - в ролята на инспектор Пламенов - и актьорите Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Кристиян Милатинов обличат отново полицейските униформи, за да изненадат зрителите с неподправен хумор и нова серия абсурдни ситуации, в които само топ ченгета от най-висок ранг могат да попаднат. На тях ще партнират уникалните Милица Гладнишка и Стефания Колева и талантливата млада звезда Йоана Кирчева.
 
За разлика от първия сезон, който се излъчваше в петък вечер от 21 ч. през месеците март, април и май, новият ще върви в неделя от 20 ч.
Негова ефирна конкуренция е риалити шоуто "Фермата" по bTV, новини и спорт или игрален филм по БНТ1 и сериал по Bulgaria ON AIR.
 
Полицаите от комедийната поредица ги очакват нови приключения в нова мисия, ще се развият и сложните любовни отношения между комисар Желязков, Калата и Джиджи.
 
* * * * * * *
 
Важна акция е поверена на Пацо и екипа му - да разбият канал за трафик на проституция и да заловят двама руски мафиоти. Калата влиза в женски дрехи за ролята си на примамка, но е толкова убедителен, че дори комисар Желязков не успява да го разпознае и е силно привлечен от „мистериозната дама“. По стечение на обстоятелствата се налага Калата да продължи тази игра „под прикритие“, за да измъкне от шефа си важно доказателство, което може да коства бъдещето на целия екип. Единственото му оръжие е „женският му чар“, а времето, с което разполага - едва 72 часа. И докато Калата е разколебан в мислите си, Джиджи решава да му признае чувствата си, окуражена от приятелката си Нели. 
 
Силвия също се разкъсва от любовни терзания между двамата мъже до себе си. Неловка ситуация, в която попада с Крис, ще застраши предстоящия й брак. Кого в крайна сметка ще избере и дали сватбата й с Марин ще се провали – предстои да видим в следващите епизоди. 
 
Освен Марги, един мистичен призрак ще се включи в преследването на педантичния Господинов, в образа на който влиза Рачков, а глас от отвъдното ще наруши трайно крехкото му спокойствие. На поклонение на свой колега в РПУ Запад, Господинов ще заподозре, че мъртвецът всъщност може и да не е съвсем мъртъв... 


ИЗБРАНО