Футболистът Владо Манчев в ”Търси се”

11 септември 2018 | 13:16 Дачев
В първия епизод на новия 15 сезон на "Търси се" тази неделя, 16 септември от 11:00 ч. по bTV - бившият футболист на ЦСКА говори за личния си живот, търсенето на любовта, разделите и мечтите.
 
За първи път в телевизионен  ефир Владо Манчев няма да говори за футбол, а за себе си. Спортистът ще разкаже за битките, които води, за уроците, които си е взел, за разделите и умението да съхраниш приятелството след любовта. Грижата към родителите, които имат нужда от него сега, умението да чакаш по-добрия професионален момент и копнежа за семейство и дете са друга част от темите на разговора с Меги и Нели.
 
Един от най-близките му приятели –  Христо Янев казва, че Владо е особен вид човек, защото изглежда особен и темерут, но всъщност има страхотно чувство за хумор, винаги е директен в това, което иска  да каже. Има особен подход в това да мотивира футболистите в играта, а най-голямата му болка е, че е извън терена - допълва Янев.
Владо Манчев вярва, че някой ден ще намери своето място като треньор. 
 
Янев, който има два деца, твърди, че Владо много добре се разбира с тях, затова смята, че е готов да стане и баща. Приятелят му признава, че чака момента, в който ще стане баща, но в момента няма жена до себе си. Вярва обаче, че когато я срещне, ще усети, че това е човекът, който трябва да бъде до него.
 
Сестра му Катерина разказва, че сега, когато е извън терена, отделя много повече време за семейството си. Племенниците му, за които той се е грижил преди време, не крият възхищението си от него и твърдят, че се учат на много неща от вуйчо си.  
 
Приятелите на Владо Манчев от родния Пазарджик - Йордан Минков, Владислав Данов и Кирил Божков - казват, че той никога не споделя и е изключително затворен. Такъв човек съм и знам, че мога сам да си помогна в трудни моменти, обяснява Манчев. Допълва, че така е било и при раздялата му с Елеонора. Въпреки развода, двамата са в изключително добри отношения. Решили са, че раздялата е единственото решение при положение, че не са щастливи заедно.


ИЗБРАНО