„Тази събота и неделя“ с нови поредици

7 септември 2018 | 15:57 Дачев
Нов сезон от 8 септември 2018, 8 ч.

Водещите на „Тази събота и неделя“ Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева ще представят на зрителите среща с най-четената писателка у нас за миналата година, златното момиче Бианка Панова и още любопитни и актуални личности.
 
Нарине Абгарян започва да пише след сгрешена диагноза. Наричаната „арменския Маркес” писателка ще говори в ефира на bTV за уроците на живота пред репортера Радиана Божикова. Преди световното по художествена гимнастика зрителите на bTV ще срещнат и едно златно момиче – Бианка Панова – в спомените ѝ за знаменити победи.  
 
В събота Мариана Векилска ще представи на зрителите нова рубрика за фитнес с треньора Боби Лазаров, в която той един път месечно ще дава съвети за тренировки и правилно хранене. На Жени Марчева ще гостува министърът на отбраната Красимир Каракачанов, за да даде отговор от първо лице на въпроса защо са нужни сините каски в управлението. 
 
Стаси Цалова – чаровната синоптичка на bTV – ще гостува по повод завръщането си в ефир след майчинството. Актьорът Димитър Баненкин от „Скъпи наследници” ще разкаже за новия си филмов проект, а зрителите ще се потопят в морските дълбини с красивата водолазка Ина Димитрова за подобаващо закриване на летния сезон. 
 
* * * * * * *
 
На 9 септември, неделя, в ефира на bTV ще дебютира още една нова поредица - със съветите на психоложката Магдалена Ангелова. На Мариана Векилска ще гостува и победителят в предишния сезон на „Фермата“ Яни Андреев, за да разберем какво се случва с живота му след победата .
 
Жени Марчева ще разговаря за приятелския и вражески огън в управлението с началника на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова. Водещата ще говори и с изобретателя на първия електрически автомобил у нас инж. Румен Даскалов. Зрителите ще видят на живо и прототипа на автомобила, който ще се произвежда у нас за външния пазар. 
 
Диана Любенова ще посрещне в ефира носителката на сребро от олимпиадата в Рио – Мирела Демирева, както и актрисите Искра Донова и Лорина Камбурова, от които ще разберем какво се случва новите епизоди на сериала "Скъпи наследници”. В предаването ще участват още Андре Токев от фестивала на розовия домат в София и Владо Николов директно от турнето ONE LOVE в Русе. 
 
В утвърдената рубрика „Менделсон”, красивата си любовна история ще разкаже най-известното фитнес семейство в България – Биляна Йотовска и Митко Димитров.


ИЗБРАНО