„Преди обед“ на екран за 8 сезон в понеделник

2 септември 2018 | 10:04 Дачев
Водещите Деси и Сашо се завръщат по bTV от 3 септември 2018 с нови рубрики, Диляна Попова и Кристина Милева стартират с рубрика за топ модели
 
На малкия екран след ваканция се завръща сутрешното магазинно предаване „Преди обед“. Десислава Стоянова и Александър Кадиев заапазват най-гледаните си поредици, но започват и нови рубрики. Екипът ще продължи да разказва и вдъхновяващи истории за хора, преживели трудна промяна. Още в първото издание на осмия сезон, зрителите ще се запознаят с историята на 21-годишния Самуил Александров от Русе, успял да свали 80 килограма за 8 месеца. Развлекателното токшоу ще продължи да представя интересни и вдъхновяващи герои и истории не само от България, но и от целия свят - всеки делник от 9:30 до 12:00 ч.. 
 
Шанс за международна кариера на модния подиум ще получи „Новото лице“, което ще бъде избрано в „Преди обед“ и ще получи обучение от успешните български модели Диляна Попова и Кристина Милева. Рубриката им ще разкрие какво се случва зад кулисите на целия процес по създаването на един модел.
 
„Не/зависимите“ с автор Ралица Стефанова, единственият по рода си проект в българския телевизионен ефир, ще проследи лечението на трима души от тежки зависимости като наркотици, алкохол и хазарт. В „Духът на здравето“ във вторник Неделя Щонова ще разкаже историята на Сас Фрийман -  актриса, модел, телевизионна знаменитост и дубльор на Ема Томпсън, която живее втори живот след прекаран тежък инсулт. В първото издание за сезона, рубриката „Албумът“ (на 4 септември, вторник) с Венета Георгиева ще разгледа спомените в снимки на „Кралицата на джаза“ - Лени Вълкова, която от години живее в Лондон, но ще се срещне със свои почитатели в София в същия ден на събитие, организирано от радио Jazz FM и НДК. 
 
 „Мистичната България“ и този сезон ще насочва вниманието към ценностите, скрити под земята, където археолозите търсят отговори на вековни загадки. В първия епизод на 5 септември, сряда, Ирена Григорова ще представи пирамидалната гробница край Малтепе, определяна като археологическото откритие на века. А в рубриката „Като на кино“, своя критичен поглед към седмичния афиш ще отправя експертът Деян Статулов, който ще е лакмус за качествените сюжети на големия екран.


ИЗБРАНО