Ново турне на ”Тази сутрин” по bTV с изнесени студиа

31 август 2018 | 09:51 Дачев
Начало на есенния сезон от понеделник, 3 септември 2018, с турне на екипа на сутрешния блок в Южна България
 
Антон Хекимян и екипът на „Тази сутрин“ за пореден път  излизат извън столицата за серия от изнесени студия в Южна България. 
Предишното турне от 23 юли пък закри 18-ия сезон на предаването.
 
В първата седмица на септември, зрителите ще надникнат зад завесите на „Аполония“ и туристическия сезон директно от Созопол, а след това ще продължат към Бургас, Пловдив и Стара Загора за още от най-важните теми, които засягат качеството на живота на хората.
 
В студиото на „Тази сутрин“ в София остава Мария Цънцарова, за да води разговорите по важните теми от столицата.
 
* * * * * * *
 
Фестивалът „Аполония“ става повод за разговори за духа и културата на съвременния българин. Събеседници на Антон Хекимян и репортерите на „Тази сутрин“ ще бъдат писателят Георги Господинов, актьорите Иван Бърнев, Илка Зафивора и Луиза Григорова, режисьорите Явор Гърдев и Бина Харалампиева.
 
След като туристическият сезон бе застрашен от провал след теча на мазут край Созопол и скандала за плаж „Силистар“, в ефир застава кметът на града Панайот Рейзи, за да даде отговорите, които обществото очаква. 
 
В близкия до Созопол гр. Бургас, кметът Димитър Николов ще отговаря на въпроси, свързани със сигурността по време на туристическия сезон на фона на скандала с Митьо Очите. 
И още: ще продължи ли протестът на майките на деца с увреждания от морския град? 
 
Навръх Съединението на България, изнесеното студио на „Тази сутрин“ на 6 септември ще потопи зрителите на bTV в атмосферата на честванията в Пловдив
Екипът на предаването подготвя ексклузивно интервю с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Историци ще коментират важната дата за съвременната история на България. Кметът Иван Тотев сяда на стола срещу Антон Хекимян по темите, които вълнуват пловдивчани и региона. На живо от маратона в Съединение ще се включи Анна-Мария Конова.
 
В родния град на водещия - Стара Загора, зрителите ще се срещнат със старозагорския митрополит Киприян, директора на операта Огнян Драганов, малкия Байрям, който трогна цяла България, и със съзвездие от актьори, които ще изправят сили срещу професионалния отбор на „Берое“ в благотворителен мач с важна кауза.
 
* * * * * * *
 
По време на турнето, специален акцент отвъд злободневните теми ще бъдат вълнуващите изпълнения на живо на музикантите от "JEREMY?", Васил Петров, Ева от „Тоника“ и ансамблите „Тракия“, „Биг Бен“ и „Загоре“. 
 
Фейсбук-страницата на „Тази сутрин” ще показва ексклузивни бекстейдж кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. 
 
Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”. 
 
Турнето на „Тази сутрин“ е продължение на политиката на bTV да доближава зрителите до сърцето на най-важните събития, уверяват оттам.


ИЗБРАНО