Фен ТВ завъртя новата песен на Лоренцо

10 юли 2018 | 20:38 Дачев
Лоренцо представи най-новия си проект, който носи името „Парти мишената“. Клипът вече може да бъде гледан по Фен ТВ.
 
И този път младият изпълнител не изневерява на стила си – песента е весела и танцувална, със запомнящи се ритъм и мелодия. Текстът също е закачлив, а във видеото всичко лъха на лукс – мястото, пейзажите, красивите жени.
 
„Този клип е поредното мое спазено обещание. Скоро обявих, че ще представя нещо ново на почитателите си и го изпълних. „Парти мишената“ вече е факт и може да бъде гледан по ФЕН ТВ“, заяви Лоренцо.
 
* * * * * * *
 
Певецът сподели, че работата му доставя удоволствие и винаги се забавлява по време на снимките. „Хората си мислят, че снимането на клип е трудоемка работа. На мен обаче този процес винаги ми е бил забавен. Ето сега например – в новото видео едната от визиите ми е с кърпа на главата. Когато излязох пред камерата, колегите започнаха да се шегуват с мен, а един от тях с тържествен тон обяви: „Ти си ранният Мишо Шамара!“ - защото съм като рапър. Момичетата пък автоматично се превърнаха в моите „Фенки, фенки“, по аналогия на песента на Мишо. И така този лаф се повтаряше до края на снимачния ден“, разказа през смях синът на Софи Маринова.
 
 „Парти мишената“ е третият клип на Лоренцо за малко повече от 6 месеца. Това го прави един от най-продуктивните изпълнители в поп-фолка в момента.
 
Предишните парчета „Instagram“ и „Хитът на сезона“ бяха приети много добре от публиката и се превърнаха в хитове с милиони гледания в YouTube.