Хорър и съспенс в рубриката ”Cinema X” по bTV Cinema

9 юли 2018 | 15:07 Дачев
Рубриката "Cinema X" навършва една година по bTV Cinema - в нея от миналото лято се предлагат секващи дъха филмови жанрове, от трилър и хорър до фантастика и съспенс, всяка събота след 22:30 ч. (след филма от 21 ч.).
 
Три премиери очакват любителите на силни усещания този месец в "Cinema X".
За първи път в български телевизионен ефир тази събота, 14 юли 2018, от 22:45 ч. ще бъде излъчен хорър трилърът „13 гряха("13 Sins", САЩ 2014 г.). Досега той присъстваше в онлайн каталога voyo.bg.
 
Телефонно обаждане въвлича Елиът в игра, която променя живота му, условията са кратки и ясни, а ако изпълниш задачите, се превръщаш в милионер. След всяка нова задача парите по сметката ти растат, но за да получиш милионите, трябва да изпълниш и последната, 13-а задача, която е най-зловещата от предишните 12.
 
Марк Уебър, Девън Грей, Том Бауър и Ричи Монгомъри са актьорите в този спектакъл на ужаса. Филмът е дублиран на български език.
 
* * * * * * *
 
Двама журналисти са по следите на тайнствен документ, в който има доказателства за изчезването на сестрата на техен приятел – идната събота, 21 юли, в „Тайнството("The Sacrament", САЩ 2013 г.) от 23:15 ч. 
 
Действието се развива в малък град, който привидно е постигнал утопия...
 
* * * * * * *
 
На 28 юли от 23:30 ч. е премиерата на „Стая на загадките("Escape room", САЩ 2017 г.) с Евън Уилямс, Анабел Стивънсън, Елизабет Хауър и Дан Джей Джонсън.
 
В този хорър трилър, четирима приятели решават да посетят известна „стая на загадките“ в Лос Анджелис, където се оказват в плен на демонично обладан убиец. Четиримата разполагат с по-малко от час, за да разрешат загадките и да излязат от стаята живи.


ИЗБРАНО