Николай Василковски - в екипа на Прогноза за времето

15 юни 2018 | 18:02 Дачев
По-различна гледна точка и оригинален прочит на традиционната прогноза
 
След 10 години в преследване на бедствията, репортерът на "Новините на NOVA" Николай Василковски става част от екипа на Прогнозата за времето. 
От 18 юни - в сутрешния блок “Здравей България” - той ще търси алтернативния поглед в прогнозата и ще показва любопитни факти за феномена време, който засяга живота на всеки от нас.
 
Сутрин ще има актуална трафик информация за цялата страна с критичните места, където шофьорите могат да се натъкнат на опасности - мокри и хлъзгави пътища, свлачища и ремонти. Прогнозата ще предупреждава зрителите за опасни магнитни бури със съвети как да оцелеем, когато Слънцето прояви своите капризи. 
 
От екипа на прогнозата обещават актуална картина от бедствията у нас и по света и още много любопитна информация за странностите на времето.
 
* * * * * * *
 
Като репортер, Василковски ще продължи да следи темите, които е отразявал и до момента – наука, екология, климатични промени и околна среда.
 
Повече от 15 години той е в епицентъра на събитията. Към екипа на NOVA се присъединява през 2010 г., а журналистиката го изправя срещу не едно природно бедствие – наводнения, земетресения и пожари. Именно затова обича да казва, че върви винаги по следите на бурята. 


ИЗБРАНО