”Делници” в ново студио, ”Не се страхувай” с Васил Василев

30 април 2018 | 16:28 Дачев
От днес, 30 април, авторското предаване на Николай Колев „Делници“ (06:00 - 10:00 ч. и 15:00 - 19:00 ч.) ще се излъчва от новото студио на телевизия „Евроком“, оборудвано с последното поколение техника.

В новото голямо студио известният телевизионер ще може да осъществява мечтата си - публични диспути, концерти и рецитали.
 
* * * * * * *
 
Също днес ще се излъчи пилотният епизод на новото предаване на телевизия "Евроком" - "Не се страхувай!"
 
Авторът и водещ Васил Василев, чието име неизменно се свързва с изграждането на съвременния Пантеон на Апостола Левски, започва това телевизионно предизвикателство с намерението да провокира обществото, хората, съзнанието на всеки един, да се освободи от страха – страха да чува истината, страха да казва истината.
 
В първия брой:
- "Трябва ли ни еврозоната";
- Има ли опасност от конфликт Гърция - Турция;
- Химическите мистификации от Солсбъри и Сирия.
 
Коментари в студиото:
- Забравената епопея - Априлското въстание, неговите грешки, възторзи и мащаб на патриотизма. 142 години по-късно, знак за какво е плътната тишина в обществените акценти и в душите ни около годишнината? Говори проф. Пламен Митев.
- Балканската четворка (България, Румъния, Гърция и Сърбия) - нова сила в Европа, дипломатически и икономически щит за Балканите, балансьор в ЕС или само амбициозен проект? Говори проф. Нина Дюлгерова.
 
Предаването ще се излъчва премиерно всеки петък от 20:00 ч.


ИЗБРАНО