„Смени жената“: Йоана изнася концерт пред... 300 овце

17 април 2018 | 13:03 Дачев
Бивша поп икона ще попадне в домакинството на отдадени на фермата си животновъди и ще посрещне редица предизвикателства на тежкия селски труд
 
Осми епизод на „Смени жената“, който ще видим утре, на 18 април от 21 ч., ще противопостави живота в големия и забързан град на суровата, но идилична действителност на традиционното българско село. Социалния сблъсък на тези две крайности зрителите на bTV ще проследят в лицето на бившата звезда и поп икона Йоана Захариева, която ще размени живота и дома си с Десислава - щастливо омъжена жена от село, която от сутрин до вечер се труди в голямото си семейно стопанство с 300 овце. 
 
Родената и израсла на жълтите павета в столицата Йоана Захариева ще остави любимия си софийски дом за една седмица, за да се пренесе в с. Дъбован в къщата на Десислава и Радослав – млади и заможни животновъди, които са изцяло отдадени на стопанството си. Изпълнителката на суперхита “Hypersonic” днес отдава апартаменти на чуждестранни туристи в София и сама отглежда двамата си сина Ясен и Йово. 
В новото си домакинство обаче, вече бившата звезда Йоана ще трябва да върши тежка физическа работа и рамо до рамо с „новия“ си мъж ще храни и чисти на 200 овци, 100 агнета и 20 прасета.
 
Но бившата съпруга на композитора Ясен Козев няма да се уплаши от тежката дневна програма на Десислава и ще запретне бързо ръкави, за да покаже на цяло село как се справят градските самотни майки с всяко предизвикателство. По време на дългото хранене на добитъка, певицата ще успее да демонстрира артистичността си и ще изнесе мини концерт пред овцете. След няколко дни на село, къртовският труд ще накара Йоко да се замисли дали усилията на Десислава си заслужават, когато са за сметка на изоставеното лично домакинство и оскъдното време, което младата майка прекарва с момчета си, едното от които е едва на 8 месеца. 
 
В центъра на София пък момичето, което познава единствено селския живот, ще трябва да се справи със столичния трафик и туристическия бизнес - оглед на апартамент с американка. Десислава ще трябва преодолее езиковата бариера, което ще я накара да възкликне: „Едно е да говориш на овца, друго е да говориш на американка!”
 
* * * * * * *
 
Как ще се справи Йоана с балирането на люцерна и карането на трактор и как поп певицата ще промени живота на Десислава в позитивна посока, това и всички останали равносметки за живота в опустяващото българско село и индивидуалзма в модерните градове, зрителите ще разберат в сряда вечер.