Кондьо подготвя проект с духов оркестър - Фен ТВ

16 април 2018 | 14:27 Дачев
Легендарният Кондьо подготвя проект с духов оркестър „Карандила“. Както самият изпълнител споделя, парчето ще е с дискотечно звучене и обещава да е много интересно. Очаква се песента да излезе през лятото.
 
Това издаде лично певецът в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ. Пред микрофона на репортерката Гергана Петрова той коментира и най-новия си проект „Шоу да става“.
 
„Феновете харесаха новата ми песен, смеят се, забавляват се“, заяви изпълнителят на Diapason Records. В клипа изпълнителят използва голяма доза ирония, с която осмива нашумялата мода на селфитата и отношението към живота на много млади момичета.
 
„Музиката е моя, но текстът не е. Въпреки това, когато го видях, реших, че съвсем не е лош и си казах „Защо да не го изпея“. Някой може да намери себе си в него, но не съм виновен аз“, допълва певецът.
Запитан откъде идва страстта му към музиката, Кондьо е категоричен, че тя е наследствена. „От майка ми. В родата ми като цяло са страшни музиканти“. 
 
Какво още сподели Кондьо пред камерата на ФЕН ТВ, можете да видите в предаването „Зад кулисите“, което е налично в YouTube канала на медията.


ИЗБРАНО