Нов сезон на ”Мисия Моят Дом” по bTV Action от 1 април

18 март 2018 | 17:42 Дачев
В новите епизоди на предаването зрителите ще могат да видят типични ситуации, иновативни решения и компетентни съвети за ремонта на всяко едно от помещенията в дома.
 
Сезонът на "Мисия Моят Дом" започва с поредицата Мисия Баня и с ремонти на различни бани, с различни размери и оборудване. Отново ще се набляга на правилния начин на работа и на точните продукти за по-лесна работа на всички, които са се заели с трудната задача – ремонт на баня.
 
Банята е строго лично пространство. Може би затова сме толкова чувствителни, когато става въпрос за нейния ремонт. Но днес разнообразието от качествени продукти, които могат да задоволят всяко индивидуално желание или виждане за удобство и красота, осигурява свободата да избираш. 
Мисия Моят Дом помага на всеки да направи своя информиран избор.
 
В предаването ще се показват всички етапи на ремонтите, а зрителите, които са разпознали своята баня, ще могат да изберат проекта, който най-много им харесва и може да бъде реализиран в дома им.
 
Всички проекти и описания на използваните продукти и оборудване ще бъдат качени в сайта на предаването и ще бъдат на разположение на всеки, който иска да се възползва от съветите на Мисия Моят Дом. Защото тайната на добрия ремонт е в правилното проектиране.
 
"Гледайте и изберете вашата баня", предлагат продуцентите. "Мисия Моят Дом" се излъчва всяка събота и неделя от 17:30 часа по bTV Action.


ИЗБРАНО