Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр ексклузивно в ”120 минути”

23 февруари 2018 | 13:31 Дачев
Министърът на външните работи на Саудитска Арабия - Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр застава в ексклузивно интервю пред Светослав Иванов тази неделя от 17 ч. в „120 минути“ по bTV.
 
Зрителите ще видят неговия разказ за правото на жените да шофират и за шейховете, принудени от правителството да връщат милиарди на държавата. 
 
Нечувани досега истории за шпиони и скандали разказва първият главен секретар на МВР след 1989-та година - ген. Тодор Бояджиев.
 
От бившия агент под прикрие в САЩ ще разберем, защо световноизвестният музикант Сами Дейвис мл. вдига скандал по средата на операция на българските тайни служби в Ню Йорк.
 
В предаването още:
- пълен запис от отвореното интервю на Светослав Иванов пред повече от 1000 души с една жена от ядрото на Фейсбук, Габриела Чех (директор „Публични политики“ на компанията за Централна и Югоизточна Европа);
- българският предприемач Момчил Кюркчиев, чиято компания струва милиони, разказва за пътя от Русе през Гугъл до големия успех в силициевата долина.
 
Рубриката „В главната роля“ ще покаже двама от най-обичаните комедийни таланти на България - Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов.
Те се превъплъщават в основни персонажи в новия 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“, който започва по-следващия петък, на 2 март вечерта.
 


ИЗБРАНО