Петъчна рубрика на Деси Банова в сутрешния блок на NOVA

14 февруари 2018 | 17:47 Дачев
„Здравей, България” стартира нова рубрика, която ще представя въздeйстващите истории на успешни българи - "Истории на успеха с Деси Банова" всеки петък от 16 февруари 2018 г.
 
Рубриката на бившата синоптичка, която на 15 януари бе заменена от Нора Шопова, ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора, които успяват да се реализират и да постигнат много повече от това, за което са мечтали. 
 
Темата е вдъхновяваща, а поредицата ще представя добрите примери, които ще ни дадат още един повод за самочувствие като българи., пишат от телевизията.
 
* * * * * * *
 
„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.
 
След 20 години на екран като водещ на прогнозата за времето и след международното признание за репортажите и документалните й филми за климатичните промени, Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие. Всеки петък в новата си рубрика тя ще запознава зрителите на NOVA с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.
 
Първият гост в  "Истории на успеха с Деси Банова" е Александър Рангелов
Той е само на 33 години, но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илон Мъск. Рангелов прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента. Рубриката ще ни запознае с Александър и ще видим през какво е преминал, за да стигне дотук.