Мениджър на пивоварна в „Шеф под прикритие“

14 февруари 2018 | 13:20 Дачев
В новия 4-ти епизод на документалното риалити „Шеф под прикритие“ този петък (16.02.2018) от 21.00 ч. по NOVA търговският мениджър „ключови клиенти“ на „Ломско пиво“ – Борислав Жеков поема задачата, поставена му от ръководството, да премине през производството на компанията като нов работник, за да се опита да разбере проблемите в тези звена.
 
Борислав управлява офиса на фирмата в София, има 20 години опит на пазара на бири и отговаря за връзката с националните хипермаркети и с локалните търговски вериги. Работата му в компанията е предизвикателство, защото бизнесът се развива и разраства, а историята на фабриката започва в началото на XIX век с предприемаческия дух на чехите Малотин и Хозман. Двамата попадат в будния Лом, изпълнен с множеството страноприемници, където бирата не е позната като продукт. Начинанието им е успешно, защото поколения по-късно компанията съхранява традициите на класическото чешко пивоварство в България.
 
За целите на прикритието си Борислав захвърля бизнес костюма, пуска брада и облича работни дрехи, за да влезе в ролята на Нойко. Професионалната му позиция, която не предполага пряк контакт с работниците, му помага да се впише естествено в производствените процеси. Още в първия си работен ден той се запознава с млада техноложка. Тя ще сподели откровено какви проблеми среща в комуникацията с останалите работници и подценяват ли я те заради възрастта й. 
Преминал през технологичните проби, Нойко влиза и в цеха за открита ферментация. Там ще се запознае с човек, който здраво ще го изпоти и ще докара шефа под прикритие до желание да се откаже от мисията си. Следва ден, прекаран при служителка с 28 години стаж в компанията, която го впечатлява със силния си дух и енергия.
 
Каква е причината директорът да извика работниците, обучавали новия служител, и защо от хубавото може да ти стане и лошо . ще видим в изключително човешкия епизод на „Шеф под прикритие“. В компанията, съдбите на работниците се преплитат от поколения с историята на една сбъдната предприемаческа мечта.


ИЗБРАНО