Програмни акценти от Fox Network Group през март

14 февруари 2018 | 10:01 Дачев
Премиери, които предстоят по National Geographic през март 2018 г.:

- Непознатата планета (One Strange Rock)  
- Джейн (Jane)
- Летищна сигурност 3: Перу (Airport Security 3: Peru)
- Сервиз SOS (Car S.O.S.)
- Изгубената империя на маите (Lost Treasure of the Maya Snake Kings)
 
"Непознатата планета" тръгва на 25 март (неделя) от 21 ч. в 10 едночасови епизода.
Невероятната и странна история на Земята, разказана от астронавти. Единствените хора, които са виждали планетата ни такава, каквато наистина е – перфектно калибрирана животоподдържаща система, носеща се в Космоса.
 
Въпросът е, как от едно голямо парче скала се е създал живот. Астронавтите ще ни покажат, че Земята е най-странното място във Вселената. По всички правила, наличието на интелигентен живот не би бил възможен тук. Те разкриват, че сме тук и можем да разказваме тази история благодарение на невероятни случайности и трудни за свързване събития.

* * * * * * *

В програмата на FOX през март:

Сериалът "Империя" се завръща на 30 март с 4 сезон - всеки петък от 22:00 часа.
Драма за семейна династия, основана в бляскавия и понякога опасен свят на хип-хоп музиката, в центъра на която са семейство Лайън и медийната им компания Empire Entertainment.

Фирмата празнува своята 20-та годишнина, а скандалните обрати в „Империя“ продължават. Лушъс (Терънс Хауърд) прави първата си публична изява след експлозията в Лас Вегас, а всеки от членовете на семейство Лайън, дори и медицинската сестра на Лушъс Клаудия (гост-звезда Деми Мур), си има свои причини да се интересува от физическото и психическото състояние на Лушъс. Куки (Тараджи Хенсън) започва да се връща към най-тежкия период от живота си – прекараните 17 години в затвора, чрез поредица от ретроспекции. В стила на семейство Лайън, четвъртият сезон ще бъде наситен с вълнуваща нова музика, бляскави събития и известни гост-звезди.

* * * * * * *

Акценти на FOX Life:


Сериалите:
- Специализантът ("The Resident", премиера)
- Споразумението ("The Arrangement", сезон 2)
- Наръчник за разведени ("Girlfriends’ Guide to Divorce", сезони 3 и 4)
- Малки сладки лъжкини ("Pretty Little Liars", сезон 5)
- Следващият топмодел на Америка ("America’s Next Top Model", сезон 22)

"Специализантът" започва на 29 март, четвъртък от 22:00 часа и в него млад лекар-идеалист започва първия си работен ден, решен да спасява живот. Под наблюдението на закоравял, но брилянтен в работата си старши специализант, той скоро ще разбере, че лекарската професия не е това, което си е представял и границите между етичното и неетичното често са размити.
 
„Специализантът“ е нова провокативна медицинска драма, разкриваща какво се случва зад кулисите в болниците.

* * * * * * *

Новото по FOX Crime:
 
- Инспектор Дюпон (Inspector Dupin, сезон 1), премиера
- Военни престъпления (NCIS, сезон 7)
- От местопрестъплението (CSI, сезон 4)
 
"Инспектор Дюпон" е от 2 март, петък от 22:00 ч., действието се развива във Франция. За някои Бретан изглежда като края на света. Сред тях е и инспекторът по убийства Жорж Дюпен, който е изпратен там след службата си в Париж. Той е алергичен към риба и изпитва страх от океана, така че изобщо не се чувства в свои води…. За щастие чарът и топлият му характер му помагат да разчупи леда дори и с най-затворените местни и да се сближи с тримата си нови колеги полицаи.
 
Дюпон е изненадан от това, колко са изобретателни убийците в Бретан. Оригинал и фалшификат на  произведение на Гоген връщат Дюпон обратно в 19-ти век… журналистка разкрива повече, отколкото може да понесе от смъртоносна тайна… жителите на спокоен остров са способни на всичко, за да държат туризма далеч от себе си... ексцентрична бивша актриса намира тяло, което мистериозно изчезва… митове около потънал в морето град сочат към убийството на млада двойка…
 
* * * * * * *

Очаквано по 24kitchen:

- Бойният клуб на Джейми и Джими (сезон 6)
- Вкусните уикенди на Бил
 
"Вкусните уикенди на Бил" ще се излъчват всеки делник от 13:55 ч., от 20 март. Предаването проследява австралийския готвач Бил Грейнджър по време на най-необикновените и апетитни кулинарни уикенди, които сте виждали – той ще готви и похапва вкусни ястия, но и ще си изцапа и  ръцете, докато си набавя сам фантастични свежи продукти. 
 
Рецептите на Бил са бързи и лесни, съобразени с пресните сезонни продукти - идеални за събирания. Готвенето на Бил винаги е съобразено и с мястото, където се намира. За да се снабди с най-добрите от тях, той ще трябва да положи усилия - може да му се наложи да изравя картофи, да лови сардини или да се гмурка за миди.


ИЗБРАНО