Нов сезон на „Истински истории“ от 8 февруари по bTV

29 януари 2018 | 12:59 Дачев
Грешни партньори, призраци и сблъсък на поколенията в новия сезон на „Истински истории“ - четвъртък и петък от 21:30 ч. 
 
Новите епизоди на документалното риалити ще помогнат да разберем по-добре заобикалящите ни проблеми, обещават продуцентите на проредицата. Темите, както винаги, са най-разнообразни, а всяка от историите е разказана в отделно предаване, което си има свое заглавие.  
 
Не трябва да оставяме света да мине покрай нас, докато сме вторачени в смартфона си и трябва да си създаваме връзки, с които да запълваме празноти в душата си, а такива, които да изпълват душата ни с нова и неподозирана енергия. Такава е поуката от премиерния епизод "Love.net" на 8 февруари по bTV. В „Призракът“ (9 февруари) психологът Ани Владимирова стига до корена на сериозен проблем, който се оказва доста по-дълбоко в детството на млада жена, която постепенно забравя за призрака, който я преследва и започва да живее живота си без чуждо присъствие.
 
Трогателна история за поколенията ще видят зрителите в „Баба и внуче“ (15 февруари), а „Светлина в тунела“ (16 февруари) ще покаже на хората с комплекси с теглото си как една 16-годишна млада дама се справя с този проблем и започва нов живот. На 22 февруари в „Дядката“ отново сблъсък на генерации и тревогата на две дъщери за внезапната метаморфоза на баща им, който след загубата на съпругата си се опитва да започне живота си отначало. Във „Врачки“ (23 февруари) предстои история за жена, болезнено обсебена от хороскопи и гадателки. 


ИЗБРАНО