Нов водещ на ”Investbook”

24 януари 2018 | 13:56 Дачев
Александър Костадинов е новият водещ на Investbook по Bloomberg TV Bulgaria - журналистът се присъединява към екипа на бизнес телевизията от 25 януари 2018 г.
 
Новият водещ на предаването за инвестиции, макроикономика и бизнес идва на мястото на Димитър Вучев, който бе в ефир от 25 юли 2016 година. Костадинов ще се фокусира върху теми, свързани с новините от корпоративния свят, начините за финансиране, инвестиционните планове, законовите промени, които засягат бизнеса и други.  
 
Александър Костадинов:
Животът е постоянно предизвикателство. Аз вече съм част от него, благодарение на Bloomberg TV Bulgaria, които истински разбират от капитал във всякакъв аспект. И знам, че ще науча много... или както е казал Михаил Барщевски: „Пазарите са нестабилни. Инвестирайте в себе си!

Предаването има над 6-годишна история, първо по Bulgaria ON AIR. Излъчва се и по варненската телевизия "Черно море". Сред досегашните му водещи са Таня Кръстева (2011 - 2013 г.), Дориана Ранкова (август 2013 - юли 2016 г.) и Димитър Вучев. "Investbook" последно бе в ефир на 14 януари тази година и все още отсъства от програмната схема към 5 февруари.
 
* * * * * * *
 
Александър Костадинов трупа телевизионен опит, като е преминал през всички етапи на професията. Преди да се присъедини към екипа на Bloomberg TV Bulgaria е работил като водещ на новини, радиоводещ, редактор, репортер и анализатор в  БГ Радио, Радио Витоша и други медии. 
 
Освен че практикува като журналист от 17 години, Александър има наблюдение и над света на спорта - той е един от международните съдии на България по футбол, като в периода между 2010-2015 година съдийства на 26 футболни срещи на FIFA и UEFA, бил е съдийски наблюдател към БФС и международен съдия на "Българска асоциация Мини футбол". 


ИЗБРАНО