Нови правила в „НеСемейни войни” от 15 януари

10 януари 2018 | 13:13 Дачев
Специални епизоди и колоритни отбори в новия сезон на семейна телевизионна игра "Семейни войни"
 
В специалното издание „НеСемейни войни” идния понеделник, несемейни отбори ще мерят сили един срещу друг в опит да разгадаят какво са отговорили запитаните 100 човека. Общото между участниците е, че всички  те са обединени в тематични отбори - волейболистки, сумисти, танцьори, актьори, готвачи и репортери. Те ще премерят сили и интелект в специалните “НеСемейни войни” по NOVA.
 
На 15 януари започва първият в историята на предаването турнир, в който ще вземат участие 4 отбора. Те ще играят на принципа "всеки срещу всеки" и всяка точка от всеки рунд ще се прибавя към тяхното класиране. На финала ще спечели този отбор, който е събрал най-много точки от срещите и бързи пари. 
В епизодите ще видим да се състезават по необичаен за тях начин отборите на известни български сумисти, волейболистки, танцьори и актьори. 
 
След този турнир, зрителите ще видят в действие шампионите на предаването за последните две години, които още веднъж ще ги забавляват, но не срещу кого и да е, а срещу отборите на едни от най-добрите готвачи на България – Манчев, Шишков, Ути, Лора и Стоян, както и срещу най-добрите репортери от „Господари на ефира” – Боби Ваклинов, Влади, Дани, Ева и Пополина Вокс.
 
Предстоят изненади  с още два звездни отбора, които ще мерят сили срещу най-добрите отбори на „Семейни войни” – този на докторите от сериала „Откраднат живот” и специален отбор на предаването „Аз обичам България”. Кои ще са участниците предстои да разберем съвсем скоро, но едно е сигурно: освен актьори, те притежават силен състезателен дух, желание за победа и обещават много добро настроение на зрителите.
 
И през този сезон няма да има въпрос, който вече е излъчен и задаван на участниците. 
Крайно различните отговори на мъжете и жените по теми, в които единият пол е традиционно по-силен, предизвикват силни емоции и забавление в студиото, както и у зрителите. Леките автомобили и шофирането водят до големи бисери сред дамите, а темите, свързани с организацията на дамското ежедневие, готвенето и други теми от бита пък провокират неочаквани реакции у мъжете. 
 
* * * * * * *
 
Продуцентът на предаването Атанас Маринов коментира:
„В настоящия сезон сме подготвили значително повече въпроси, зададени само към мъже или жени, които определено са доста провокативни, защото от една страна знаеш отговора, но от друга – не се  осмеляваш да изречеш на глас. Участниците изпадат в комични и неловки ситуации, а някои от тях съчиняват страхотни бисери, изправени пред дилемата да кажат думата, или да прецакат отбора, давайки Х”.
 
Той допълва, че от всички задавани на 100 човека въпроси за новия сезон, които са над 5 000, само най-добрите, смешните и същевременно близки до ежедневието на хората влизат в ефир.


ИЗБРАНО