Състезания и туристически обиколки по Food Network

30 декември 2017 | 14:07 Дачев
"Кухнята" - всеки делничен ден от 2 януари 2018 г., вторник, 17:00 ч.
(13 едночасови епизода)
 
Започнете новата година с експертните кулинарни съвети на Съни Андерсън, Кейти Лий, Джеф Мауро, Марчела Валадолид и Джефри Закариан от “Кухнята”, доставени право във вашата дневна. 
 
Осигурете си здравословно начало на годината с по-леки версии на стари фаворити като лазанята с пълнени гъби и пържения лъжлив ориз от карфиол. Водещите повдигат настроението с тайни за приготвяне на петел с вино, тирамису и превъзходни ньоки, а после се връщат към добрия стар брънч или “закуска за обяд” с допълнение от черна сангрия. 
 
Екипът тепърва загрява - този януари предаването по Food Network ще предложи още много изненади на любознателните готвачи.
 
* * * * * * *
 
"Надпревара в супермаркета" - всеки делничен ден от 8 януари, понеделник, 20:00 ч.
(12 едночасови епизода)
 
Шоуто се завръща с нови състезатели, нови предизвикателства и още по-екстремни бюджети! 4 ентусиазирани готвачи поемат редица "откачени" кулинарни предизвикателства с надеждата да спечелят шампионската корона в Супермаркета.
 
Те трябва да превърнат съставките от рафта в спиращи дъха кулинарни творби, при това в рамките на определения бюджет и навреме. А какво е новото този сезон? Неколцина щастливи състезатели се завръщат за втори опит - това е “Турнирът на реванша”. В един от епизодите Супермаркетът на Гай Фиери е “обсипан” със Звезди на Food Network, които участват в игра на “магазинен голф”. Други епизоди са посветени на конкретни теми - от ястия на скарата до екстремни десертни игри.
 
* * * * * * *
 
"Железният готвач: Рицарски турнир" - всяка сряда от 17 януари, 22:00 
 
Напрегнатото състезание за титлата Железен готвач продължава с изданието “Рицарски турнир”. 7 участници се борят за възможността да стигнат до финала, където трябва да победят 3-ма железни готвачи, за да спечелят титлата.
 
Председателят Алтън Браун определя седмичните предизвикателства. Той започва с разнообразни дивечови меса, продължава със задача с цяло прасе - от зурлата до опашката - и изпитва приспособимостта на участниците със сладки и солени ястия.
 
Със знаменити гост-съдии като Джефри Закариан, Марк Форджион и Джада Де Лаурентис, състезателите трябва да сътворят удивителни ястия, за да си опитат късмета в Рицарския турнир.
 
* * * * * * *
 
"Европейската обиколка на Гай и Хънтър" - всеки петък от 26 януари, 21:00 
 
Царят на кулинарията Гай Фиери прави невероятен подарък на сина си Хънтър по случай дипломирането му-епична европейска обиколка. По пътя двамата ще разгледат забележителностите и ще опитат от най-добрите местни храни.
 
Те започват пътешествието си в Гърция - в Атина научават тайните на идеалния гирос, а на остров Крит се запознават с домашната кухня. После скачат на самолета за Италия - в Рим се наслаждават на перфектното капучино, опитват уникална морска храна и посещават джелатерия. Разбира се, пътуването им в Италия не би било завършено без сбирка на фамилия Фиери в прекрасното градче Сесто Календе! 
 
Заповядайте на европейска обиколка, къде ли ще се окажат следващия път?
 


ИЗБРАНО